„Arăt OK”. Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său

Vladuta Lupau
Vladuta Lupau a nascut un baietel

Ce spune Vlăduța Lupău despre acuzațiile care i se aduc despre faptul că a apelat la o mamă surogat pentru fiul ei, Iair.

În urmă cu o lună, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat pentru totdeauna, după e a devenit mămica micuțului Iair. Vedeta s-a rugat timp de nouă luni ca să aibă un copil sănătos, mai ales că în trecut a mai pierdut câteva sarcini.

Vlăduța Lupău a aflat cu stupoare faptul că unii fani de-ai săi cred că a apelat la o mamă surogat, deoarece arată mult prea bine după sarcină și, în plus, s-a întors și pe scenă.

Artista a ținut să facă niște precizări în legătură cu acest subiect și i-a anunțat pe toți că nu poate fi vorba despre așa ceva.

„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa că un hate, de ce nu recunosc că am avut mama surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok! ”,

a spus artista pentru Teo Show, pe canalul de YouTube Kanal D România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În plus, ar fi imposibil pentru Vlăduța Lupău să fi apelat la o mamă surogat, mai ales că în România nu este legal acest proces.

Citeste si: „Gata, e bătut în cuie” Vlăduța Lupău a stabilit totul pentru botezul lui Iair. Micuțul va avea trei perechi de nași

Vladuta Lupău
Vladuta Lupău are un baietel[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „La un moment dat am zis că o iau pe pereți”. Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au amânat din nou nunta

De asemenea, după ce a recunoscut că este însărcinată, Vlăduța Lupău le-a arătat de mai multe ori burtica de gravidă fanilor săi, semn că, într-adevăr, a purtat sarcina timp de 9 luni.

Vlăduța Lupău a amânat nunta cu Adi Rus

Vlăduța Lupău se pregătește de botezul micuțului Iair. Deși mulți așteptau și nunta vedetei cu fotbalistul Adi Rus, cei doi au amânat iar nunta:

„Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă.

Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă”. Cu ce se confruntă Oana Roman

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies