“Arată foarte bine o astfel de culoare.” Cum se poate moderniza ia? Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești

“Arată foarte bine o astfel de culoare.” Cum se poate moderniza ia? Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești
Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești

Adina Buzatu și-a început cariera acum mulți ani, iar cele mai prețioase sfaturi și recomandări, din postura de stilistă, le-a primit de la îndrăgita cântăreață Angela Similea.

La momentul actual, Adina Buzatu are o afacere proprie, iar la ea apelează majoritatea vedetelor, în special cele de sex masculin.

Cum se poate purta ia românească, în stil modern

Ia românească este purtată de decenii, însă moda a început constant să se reinventeze. Adina Buzatu a făcut câteva declarații despre secretele stilului de anul acesta și cum se poartă, de fapt, ia, pentru a fura privirile tuturor celor din jur. 

"Pentru doamne, ia poate fi purtată anul acesta cu o fustă conică și cu stiletto sau cu o fustă din piele, din aceea lungă, super cool, sau cu jeans pentru o ținută casual, iar pentru domni, în general, cu jeanși arată foarte bine. Cu pantalon negru nu vă recomand, nu îmi place atât de mult ideea, dar cu jeanși sau chiar cu chinos deschiși la culoare.

Un bej deschis, un off-white, se poartă acea culoare a smântânii, panna, cum îi spun italienii. Ei bine, arată foarte bine o astfel de culoare de pantaloni cu ie.", a declarat Adina Buzatu, pentru WOWbiz.

Citește și: Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Reguli de stil cu Adina Buzatu si Catalin Botezatu. „Există tendința românilor să cumpere mult.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Îmbrăcăminte ieftină, dar plină de stil

Adina Buzatu este, fără doar și poate, în măsură să ofere recomandări în modă. Astfel că, în cadrul unei gale cu premii, renumitul designer a făcut dezvăluiri despre ce se poartă sezonul acesta, pe timp de criză economică. Inflația nu poate pune stop la modă, așa că fii pregătit să afli cum te poți îmbrăca cu haine ieftine, dar cu stil și bun gust.

"Alegeți calitatea, pentru că hainele de calitate țin în timp. Un costum de bună calitate poate ține 20 de ani, sigur dacă nu ai mari oscilații de greutate. E foarte important să nu mai cumpărăm cantitate, să ne gândim și din punct de vedere al sustenabilității. Cu cât cumperi mai mult și arunci, cu atât practic irosești și bani, irosești și timp cumpărând și vă mai spun ceva.

De multe ori avem tendința, când găsim ceva, ni se pare nouă mai ieftin, să cumpărăm chiar dacă nu ne vine bine, chiar dacă nu ne place, chiar dacă nu se asortează cu restul lucrurilor din garderobă, eu vă sugerez așa: Cumpărați-vă puțin și foarte bun", a mărturisit Adina Buzatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Adina Buzatu a mărturisit că vedetele au datorii la ea. Ce declarații a făcut creatoarea de modă

Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Secrete de stil de la Adina Buzatu: „Haina nu-l face pe om, dar îl conturează!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderobă

Adina Buzatu a mai vorbit și despre ce nu trebuie să lipsească sub nicio formă din dulap. Terenul ei principal este moda pentru bărbați, astfel că ei au fost vizați în primul rând. Așadar, așa trebuie să arate garderoba unei persoane de sex masculin.

"Un bărbat, spre exemplu, are nevoie de un costum de calitate, de o cămașă albă frumoasă, de o pereche de jeanși, un tricou, două, un cardigan, o pereche de sneakerși și o pereche de pantofi, acestea toate de bună calitate și, crede-mă, ești cel mai bine îmbrăcat bărbat. Îți mai trebuie și accesorii, dacă vrei un papion pentru o gală sau o cravată pentru birou. Există tendința asta a românilor să cumpărăm mult, să avem mult. Spre exemplu, 20 de perechi de jeanși, la ce îți folosesc? Porți oricum doar două perechi, pentru că aceia sunt cei dragi care îți vin bine, în care te simți și bine. Mai bine îi cumperi doar pe ăia doi, de cea mai bună calitate și pentru ceilalți 18, păstrezi banii în bancă, din ei plătești curentul electric, gazul sau ce plăți mai ai de făcut.", a precizat Adina Buzatu, pentru aceeași sursă.

Citește și: Cum alegi pantofii cu toc potrivit pentru tine. Care sunt criteriile de alegere

Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “O să îmi placă mereu de ea.” Cătălin Botezatu își dorește o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Adina Buzatu a mărturisit că vedetele au datorii la ea. Ce declarații a făcut creatoarea de modă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies