Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

adina buzatu varsta
Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară

Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară. Însă știați că aceasta a realizat peste 300 de prezentări de modă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adina Buzatu, ce vârstă are aceasta, dar și cum a ajuns să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și ce declarații a făcut aceasta, cu privire la brandurile mari, din ziua de astăzi, dar și care este relația sa, cu fiica ei, Sara.

 

Ce vârstă are Adina Buzatu

Adina Buzatu s-a născut pe data de 19 martie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 45 de ani.

cine este adina buzatu
Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

Cine este Adina Buzatu

Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară. În plus, aceasta este și fondatorul conceptului TRENDS by Adina Buzatu, lansarea având loc încă din anul 2016. Acela a fost și momentul în care și-a deschis primul magazin dedicat în exclusivitate bărbaților, urmând ca în anul 2017, să lanseze prima linie vestimentară, atât cu ținute office, cât și casual.

Astfel, prin intermediul conceptului creat de aceasta, Adina Buzatu a reușit să aducă în România, nenumărate branduri internaționale, care sunt cunoscute pentru calitatea produselor dar și pentru creativitatea designerilor.

Cu toate acestea, nu trebuie să uităm nici faptul că Adina Buzatu a lansat primul parfum masculin românesc, în anul 2009, iar în anul 2010, aceasta a pornit prima campanie antikitsch în vestimentația masculină.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din 2017 înainte, Adina Buzatu a reușit să surprindă publicul larg cu ținutele create de aceasta, ajungând să aibă o notorietate bine împământenită, realizând peste 300 de prezentări de modă de-a lungul anilor.

adina buzatu wikipedia
Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

 

Care este părerea Adinei Buzatu, cu privire la brandurile mari

Invitată în emisiunea “Detectorul de minciuni”, de la theXclusive, Kanal D, celebra stilistă specializată în vestimentația masculine, Adina Buzatu, a ținut să precizeze câteva aspecte importante, legate de brandurile mari, care sunt din ce în ce mai accesate de fiecare persoană în parte.

Nu consider că brandurile mari, mai ales cele globalizate, mai au o calitate a colecțiilor care să zic că ar respecta numele. De foarte multe ori te duci și-ți cumperi... mai ales că este această logomanie împământenită, peste tot în lume, în România mai mult, în țările astea mai puțin dezvoltate, pentru că nu te duci în Italia și îi veți pe toți cu logo-uri pe tricou.

În România oriunde te duci, într-un club sau oriunde, vezi logo-urile pe tricou de parcă ar fi vreo șmecherie să le porți. Pentru mine, logomania este o chestie chicioasă, pentru orice om de bun gust e la fel.”,  a declarat stilistul,  Adina Buzatu.

adina buzatu wikipedia
Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adina Buzatu se mândrește cu fiica sa

Deși pe plan profesional, Adina Buzatu deține un real succes ca stilistă specializată în vestimentația masculină, atunci când vine vorba despre planul personal, aceasta preferă să-l țină destul de discret și departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, este cunoscut faptul că a fost căsătorită, căsătorie în urma căreia a apărut pe lume, fiica sa, pe nume Sara. Astfel, în prezent, cele două au legat o relație cu adevărat specială, Sara fiindu-i foarte recunoscătoare mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea, de-a lungul timpului, ținând cont de faptul că încă de la vârsta de 24 de ani, Adina Buzatu a rămas o mamă singură, atunci când fiica sa, Sara, avea vârsta de doar 3 ani. În ciuda acestui fapt, nimic nu a împiedicat-o pe aceasta să lupte pentru a reuși pe toate planurile.

„Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine. Ea muncește de la opt ani și a fost în permanență parte integrantă din procesul decizional. În orice moment, ea a putut înlocui orice persoană din echipă, indiferent că era consilier de imagine, vânzător, casier sau manager. Muncind împreună, am călătorit în permanență pentru comenzile colecțiilor din magazin, am vizitat parteneri externi și asta ne-a oferit enorm de mult timp împreună. Am învățat să îmi păstrez timp pentru mine și pentru ea în fiecare zi. Eu consider că nu există lipsă de timp, ci doar proastă organizare a acestuia”, a declarat  Adina Buzatu.

adina buzatu copil
Adina Buzatu este cea mai cunoscută stilistă specializată în vestimentația masculină, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Se pune tot timpul pe locul 2.”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies