Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

cine este elena andreianu sotia lui CRBL
CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară

CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. Însă știați cine este soția acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Elena Andreianu, soția artistului CRBL, dar și câteva aspecte legate de partenerul său. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți, dar și care a fost modalitatea prin care artistul a surprins-o pe soția sa, cu cererea în căsătorie.

Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL

Soția lui CRBL, Elena Andreianu, căci despre aceasta este vorba, este fosta membră a trupei „Simplu”, din care făcea parte și artistul Smiley. În plus, aceasta este apreciată și datorită aspectului său, fiind o mămică foarte frumoasă și atrăgătoare, aspect confirmat de fiecare fotografiile pe care aceasta o postează pe conturile sale de socializare.

Citeste si: Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."

cine este sotia lui CRBL
CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

Cine este CRBL

Artistul CRBL , pe numele său real, Eduard Mihail Andreianu, s-a născut pe data de 30 iunie, în Pitești. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani.

Deși puține persoane cunosc acest aspect, numele de scenă, „CRBL”, provine de la „Creează Rime Bine Legate”, aspect mărturisit chiar de către acestea, la începutul carierei sale. În ceea ce privește studiile acestuia, se pare că celebrul artist a studiat la Școala Populară de Artă, iar pasiunea sa legată de domeniul muzical, a început încă de când era copil.

Așadar, odată cu trecerea timpului, mai exact în anul 1994, la Palatul Copiilor din Pitești s-a înființat prima trupă de dans modern.

Aceasta a fost trupa din care artistul a făcut parte, devenind ulterior coregraful acesteia. „ Eu vin dintr-o familie de cinci membri. Mi-a aduc foarte bine aminte zona copilăriei, la 6-7 ani când trebuia să mă duc la alimentară și trebuia să ne dea două pâini jumătate pentru că era jumătate de pâine de cap de familie pe zi. Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei, strânsă în apartamentul nostru din Pitești.
Nu știam mai mult.”,
a povestit CRBL.

Pe lângă faptul că artistul CRBL este împlinit în cariera sa muzicală de succes, dar și în alte astfel de proiecte pe care le are în derulare, acesta este împlinit și pe plan personal, aflându-se într-o frumoasă căsnicie alături de soția sa, Elena Andreianu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum a cerut-o de soție CRBL pe Elena

CRBL sotie
CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Sofia Vicoveanca. „În sfârșit... până la urmă, a fost al meu!”

Cum și-a cunoscut CRBL, soția

Celebrul artist CRBL, și-a cunoscut frumoasa soția, pe Elena Andreianu, pe platourile de filmare ale unui show de dans, atunci când aceasta era coregraf, iar artistul, concurent.

În prezent, cei doi au o frumoasă căsnicie, dar și familie, având o fiică superbă, pe nume Alessia.

Cei doi sunt împreună de aproximativ 15 ani, iar datorită faptului că relația lor a mers ca pe roate, încă de la început, la scurtă vreme după ce s-au cunoscut, artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa parteneră, Elena Andreianu, dar nu oricum, ci într-un mod deosebit.

Cererea în căsătorie a fost pe cât de simplă, pe atât de specială pentru soția sa. Aceasta iubește pisicile foarte mult, motiv pentru care, artistul a agățat inelul de logodnă, chiar de zgarda unei pisicuțe.

“Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire.”,   a mărturisit soția lui CRBL.

Citeste si: Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

CRBL varsta
CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Elena si CRBL au o fetita

Citeste si: Cine este Tzancă Uraganu. „Atâta timp cât nu mă trădează soția, nu mai mi-e frică de nicio trădare!”

În momentul în care artistul a fost întrebat în legătură cu acest subiect al căsătoriei, acesta a declarat faptul că, înainte de toate, trebuie să existe atenție la detalii, iar relația să se îndrepte într-o direcție bună, din toate punctele de vedere, în care ne cunoaștem partenerul atât de bine, încât nu există limite sau rețineri de niciun fel.

“Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite.

După aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul. Suntem total opuşi, dar minus cu plus se atrag.”, a declarat acesta.

cine este CRBL
CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Sofia Vicoveanca. „În sfârșit... până la urmă, a fost al meu!”



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies