„Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!” Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America

„Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!” Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America
„Are ce îi trebuie acolo! Are o pensie frumoasă!” Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America

Elena Merișoreanu a vorbit despre relația pe care o are cu Maria Ciobanu de când artista s-a mutat în America.

Elena Merișoreanu și Maria Ciobanu sunt două nume sonore are folclorului românesc, care de-a lungul timpului au bucurat mii de oameni cu vocea lor de invidiat. Dacă în ceea ce privește cariera Elenei Merișorean, lucrurile se mențin la același nivel, astfel încât artista are în continuare spectacole la noi în țară, Maria Ciobanu s-a retras din lumea muzicii românești.

În vârstă de 84 de ani, Maria Ciobanu a luat în urmă cu ceva timp decizia de a se muta în America.

Colega de breaslă a artistei, Elena Merișoreanu, a dezvăluit care este relația dintre cele două de când Maria Ciobanu s-a mutat peste hotare.

Ce spune Elena Merișoreanu despre mutarea Mariei Ciobanu în America

Citește și: „Avea popularitatea lui Elvis Presley.” Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu

Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America
Elena Merișoreanu a făcut declarații despre viața Mariei Ciobanu în America[Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu a dezvăluit că nu a mai păstrat legătura cu Maria Ciobanu de când aceasta s-a mutat peste hotare.

Cu toate acestea, Steliana Sima este cea care îi aduce la cunoștință care mai este starea Mariei Ciobanu și ce viață duce în America.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 „ Ea e în America. Nu. (n.r. nu au mai vorbit) Țin legătura cu Steliana Sima, ele vorbesc foarte des. Este bine, are ce îi trebuie acolo.

Are o pensie frumoasă, a reușit să își ia pensie, soțul ei era cetățean american, și-a luat și ea cetățenie. La vârsta asta… Eu puteam să îmi iau de 1.000 de ori, dar ce să fac acolo, aici e lumea noastră !”, a spus Elena Merișoreanu, pentru ego.ro.

Ce pensie are Maria Ciobanu

Citește și: Ce studii are Maria Ciobanu. Câte clase are, de fapt, celebra artistă

Ce pensie are Maria Ciobanu
Ce pensie are Maria Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Maria Ciobanu a luat în urmă cu ceva timp decizia de a se muta de la noi din țară în America. Vedeta duce o viață liniștită peste hotare, acolo unde beneficiază de mai mult ajutor din partea statului.

În ceea ce privește pensia pe care Maria Ciobanu o ia din partea statului român, interpreta de muzică populară de mărturisit într-un interviu pentru WOWbiz.ro

că suma este foarte mică.

Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă am 1.200 de lei. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200 de lei ?!”, a declarat Maria Ciobanu.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies