,,Are concerte pentru că este frumoasă." Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

,,Are concerte pentru că este frumoasă.
,,Are concerte pentru că este frumoasă." Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

Mihai Traistariu este un artist apreciat, dar a fost implicat în foarte multe discuții controversate. Cântărețul este un om sincer și nu se sfiește să își spună părerea despre ceea ce crede în legătură cu oamenii și nu numai.

În cadrul unui podcast, la care a fost invitat, artistul a vorbit despre situația actuală în care se află industria muzicală și a criticat dur anumite artiste. Iată ce a avut Mihai Traistariu de spus despre cunoscuta Antonia.

Citeste si: Mihai Trăistariu a cerut-o de soție pe Oana Zăvoranu: „Îmi place foarte mult”

Mihai Traistariu, despre Antonia
Mihai Traistariu, despre Antonia[Sursa foto: Instagram]

Ce a spus Mihai Traistariu despre Antonia

Mihai Traistariu a părut foarte deranjat de starea actuală pe care industria muzicală o prezintă și este de părere că talentul nu mai contează absolut deloc, ba mai mult, el crede că modul în care artiștii se expun pe rețelele de socializare este cel care primează.
Artistul a atacat-o dur pe Antonia, după ce a spus că nu i se pare că are voce, ci doar faptul că este foarte frumoasă a ajutat-o pe parcursul carierei sale.

Artista are o frumusețe aparte, iar orice persoană poate vedea acest lucru.
El a spus că Antonia este frumoasă și că o poți dori în mod sexual, dar nu este o megavoce și nici nu are hit-uri. Artistul consideră că are concerte doar pentru simplul fapt că are o frumusețe aparte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo mega voce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că este frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..", a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Traistariu activează pe o rețea cunoscută

Mihai Traistariu activează pe o rețelea destul de cunoscută pozelor provocatoare și majoritatea internauților îi cunosc situația.

Nu toate persoanele care au cont pe acea aplicație trebuie să posteze doar imagini provocatoare, deoarece fiecare are dreptul să aleagă orice conținut pentru a face cât mai mulți urmăritori.
Artistul a declarat că dispăruse din showbiz în anul 2015 și era puțin speriat, oamenii nu vorbeau despre el și atunci a făcut acest lucru, foarte asumat și în cunoștință de cauză, cu toate că i-a fost foarte rușine.

„Dispărusem din showbiz, în 2015, eram puţin speriat, lumea nu mai vorbea despre mine. Şi atunci am făcut asta strict asumat şi în cunoştinţă de cauză deşi mi-a fost o jenă teribilă. Pe acest site sunt şi alte vedete, nu e site pentru adulţi! ”, spunea Mihai Trăistariu, despre activitatea sa pe rețeaua respectivă.

Mihai Traistariu, despre Antonia
Mihai Traistariu, despre Antonia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

Citeste si: EUROVISION 2018. Mihai Traistariu, reactie dura dupa ce Romania nu s-a calificat in finala Eurovision

 


Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies