Are Maria Constantin mania curățeniei? Cât de mult timp petrece artista făcând curat în casă. “Mă gândesc dacă eu sunt așa acum, cum voi fi peste 10-15 ani?”

Are Maria Constantin mania curățeniei? Cât de mult timp petrece artista făcând curat în casă. “Mă gândesc dacă eu sunt așa acum, cum voi fi peste 10-15 ani?”
Are Maria Constantin mania curățeniei? Cât de mult timp petrece artista făcând curat în casă. “Mă gândesc dacă eu sunt așa acum, cum voi fi peste 10-15 ani?”

Maria Constantin a vorbit despre cât de mult timp petrece făcând curățenie.

Maria Constantin, cunoscuta și îndrăgită artistă, este mereu prezentă la emisiuni televizate, în cadrul podcasturilor, dar și a evenimentelor private la care este invitată și la care răspunde cu drag. În viața profesională se bucură de succes și este apreciată, iar când vine vorba de viața personală, artistei îi place ca totul să fie pus la punct și are grijă în detaliu la toate lucrurile din jurul ei.

Are Maria Constantin mania curățeniei?

Citește și: Cum și-a dat seama Maria Constantin că situația financiară a fostului soț, Marcel Toader, nu era nici pe departe așa cum spunea? “Banii mei erau banii amândurora. Nu era absolut nimic din ce se arăta”

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”

Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, artista a vorbit despre foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională și a luat aminte și despre cum arată o zi din viața ei cu activitățile din casă.

Chiar dacă zilele și nopțile sunt pline pentru un artist, iar plecările sunt numeroase și oboseala pe măsură, interpreta a mărturisit că are într-adevăr o problemă în ceea ce privește curățenia și chiar și atunci când ajunge dimineața de la cântări, nu poate sa doarmă dacă praful nu este șters. Îi place ca totul să fie la dungă și fiecare haină să fie aliniată, iar dacă cineva strică asta, se enervează foarte tare.
Artista chiar s-a întrebat oare cum va fi peste 10 ani cu privire la acest aspect.  “Am această problemă, aș spune. Pentru că inclusiv și în casă sunt maniacă pe curățenie. Îmi place ca hainele să fie la liniuță, dacă vine cineva și le deranjează, s-a terminat. Ajung dimineața acasă obosită, de la nunți, de la evenimente de pe unde ajung, iar dacă este praf în casă, bineînțeles că mă duc și imediat șterg praful că nu pot să dorm dacă nu este praful șters.
Eu am zis că am probleme. Mă gândesc dacă eu sunt așa acum, cum voi fi peste 10-15 ani, o iau razna de tot.”,
a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies