Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”

Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”
Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”

Maria Constantin a vorbit despre infidelitățile care au loc chiar în propria locuință.

Maria Constantin, îndrăgita și cunoscuta artistă, a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă, iar toată lumea știe de relația pe care avut-o cu Marcel Toader, dar și divorțul zgomotos și certurile dintre ei. Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, aceasta a vorbit despre infidelitățile din relație și cum a primit inclusiv fotografii din propria locuință în timp ce fostul soț se afla cu alte femei la ei acasă. 

„Chiar l-am iubit, multă lumea spune că nu. Dar nu mă interesează ce zice lumea. Totul s-a degradat în momentul în care nu a mai existat respect, în care au fost foarte multe infidelități. Nici nu mai are sens să dezgropăm morții. Până la urmă le acceptăm și pe alea, doar să fie bine, dar nu la noi în casă. Am primit și poze, când era scandalul acela, au apărut niște poze blurate pentru că nu se putea da așa ceva la televizor, dar am primit fotografii trimise de către el din casa noastră și așa mai

departe. Femei care spuneau că le scrie. Ce nu te doboară, te ridică și rămâi pe linia de plutire, adică nu te mai interesează, la un moment dat. De aici se duc sentimentele și nu mai sunt. De aici s-a produs și această răceală între noi, după care a murit tatăl meu, după care am mers la un proiect, el nu a stat nici o lună de zile și a ieșit.
Eu am rămas până în finală, dar de ce am tras să rămân până în finală, pentru că nu-mi doream să ajung acasă. Tata nu mai era, mama la pământ, am realizat, de fapt, că viața mea e mult mai mișto singură și că până atunci am fost manipulată. Și mă simt foarte bine singură.”,
a spus Maria Constantin.

Condițiile pe care Maria Constantin i le-a pus fostului soț cu privire la infidelități

Citește și: Urmăritorii Mariei Constantin, deranjați de forma sprâncenelor artistei. Ce mesaj le-a transmis aceasta pe rețelele de socializare. „Cui nu-i place, să nu se uite.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Maria Constantin și Marcel Toader
Maria Constantin și Marcel Toader[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Maria Constantin a încercat de fiecare dată să găsească diferite scuze pentru a se putea liniști cu privire la ceea ce făcea fostul soț. A ajuns chiar să îi propună să-i plătească ea camerele de hotel, doar să nu mai aducă alte persoane în patul lor.  „De ce să mai stau cu cineva să împărțim cheltuieli și de toate și să nu primești nici măcar respect, despre asta e vorba.

Până la urmă lasă infidelitățile, e bărbat, s-a dus. Mă împăcam cu ideea că nu a avut adolescență mișto, fiind sportiv și așa mai departe și cred că nu a avut adolescență prea frumoasă și vrea să experimenteze acum. Lasă să încerce că se plictisește el până la urmă de încercat. Așa gândeam. Încercam să gândesc așa ca să mă liniștesc eu. Când am văzut că nici așa nu merge, i-am spus că îi plătesc o cameră la hotel.
I-am spus „îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.” Asta a fost condiția mea. Ia lenjeria de pe pat, bagă la spălat, pune alta, mirosea, nu era ok.”,
a mai povestit Maria Constantin.

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate! „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies