Urmăritorii Mariei Constantin, deranjați de forma sprâncenelor artistei. Ce mesaj le-a transmis aceasta pe rețelele de socializare. „Cui nu-i place, să nu se uite.”

Urmăritorii Mariei Constantin, deranjați de forma sprâncenelor artistei. Ce mesaj le-a transmis aceasta pe rețelele de socializare. „Cui nu-i place, să nu se uite.”
Urmăritorii Mariei Constantin, deranjați de forma sprâncenelor artistei. Ce mesaj le-a transmis aceasta pe rețelele de socializare. „Cui nu-i place, să nu se uite.”

Mesajul pe care Maria Constantin l-a transmis celor care aruncă în ea cu jigniri.

Maria Constantin, cunoscuta și îndrăgita artistă, este mereu prezentă în mediul online, acolo unde răspunde de fiecare dată tuturor urmăritorilor săi și împărtășește cu aceștia multe situații din viața personală și profesională. Acesta pare acum mai fericită ca niciodată, deoarece și-a găsit împlinirea pe mai multe planuri, în ciuda tuturor celor întâmplate până acum în viața ei. Când vine vorba despre urmăritorii din mediul online, aceasta răspunde mereu și este activă alături de comunitatea pe care a format-o, însă chiar și așa, cu toate acestea, există și unii urmăritori care găsesc motive să o jignească, chiar dacă de fiecare dată își

dorește să apară în fața publicului impecabil.

Ce mesaj le-a transmis Maria Constantin celor care o jignesc în mediul online

Citește și: Cu ce problemă se confruntă Maria Constantin? Vedeta nu reușește să găsească nicio soluție: „Poate că mulți veți spune că sunt puțin dusă cu capul. Cred că este o dereglare.”

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Acum, cei care i-au găsit nod în papură au comentat despre forma sprâncenelor artistei, iar aceasta a ținut să povestească despre faptul că a avut o micropigmentare pe care și-a scos-o, însă urmele ei au mai rămas puțin.

Urmează să-și schimbe în totalitate forma sprâncenelor, însă chiar și așa, transmite celor care nu o plac, să nu se uite la ea sau pe contul său de socializare. Artista este de fiecare dată atentă la fiecare detaliu, de la ținută, la păr și machiaj, mai ales atunci când urmează să apară pe micile ecrane sau pe scena de spectacol, însă de zi cu zi, Maria Constantin a recunoscut că îi place să fie cât mai naturală și nu apelează zilnic la machiaj. 
“Pentru că am primit nenumărate mesaje să-mi schimb forma sprâncenelor, ce s-a întâmplat cu mine, fel și fel de mesaje de hatereală ieftină, eu vă spun așa. Cui nu-i place, să nu se uite. Doi la mână, pentru cei care vă interesează, femeile în general, am avut o micropigmentare pe care mi-am scos-o, nu s-a scos definitiv, ar trebui să-mi fac altă formă la sprâncene. Vedeți că aceasta este forma, încă se mai vede acea micropigmentare veche.
Umblu nemachiată, după cum ați văzut, sunt obișnuită să umblu așa.”,
a spus Maria Constantin  pe rețelele de socializare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies