Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”
Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Maria Constantin a vorbit despre prima căsătorie.

Maria Constantin, îndrăgita artistă, a trecut și prin momente grele, atunci când și-a pus viața pe seama îndrăgostirii de la 19 ani, atunci când s-a hotărât să se căsătorească, un an mai târziu. Aceasta a povestit, în cadrul emisiunii În Oglindă, toate lecțiile pe care le-a învățat în acea perioadă și ce i-a adus nou în viață o relație, mai ales că aceasta nu mai avusese una până la primul ei soț.

Părinții ei nu prea au fost de acord cu căsătoria, deoarece știau că nu este încă destul de matură și nu va mai putea să realizeze pe plan profesional ceea ce și-a propus. În momentul în care a venit și copilul pe lume, viața ei s-a schimbat, iar aceasta a trebuit să renunțe la rutina ei zilnică pentru a se dedica în totalitate lui. 

“Am învățat foarte multe lucruri.

(Nr. Din prima căsătorie). Am spus “da” nu pentru că eram îndrăgostită, ci foarte îndrăgostită. Părinții mei nu au prea fost de acord cu această căsnicie a mea. Probabil că eram încă un copil, nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație, pentru că eu nu mai avusesem relație până la primul meu soț. Pur și simplu m-am aruncat exact în dragoste aceea de copil. Trăirea aceea cu fluturi în stomac, tot ce era mai frumos, nu mai exista niciun defect pe lumea asta.
Era dragostea aia adolescentină.
Ei mi-au spus foarte multe motive și foarte multe lucruri de care eu trebuia să țin cont, cum ar fi “ești mult prea tânără, n-o să mai pot să mai faci foarte multe lucruri, pentru că atunci când ești o femeie măritată o să vină un copil, n-o să mai poți să te mai dezvolți foarte mult pe partea profesională, n-o să mai poți să-ți urmezi visul așa cum îți dorești.”
Automat, mai ales când a venit și copilul, a trebuit să renunț o perioadă și la jobul pe care îl aveam, pentru că eram membru al Ansamblului Profesionist Doina Gorjului, deși mergeam la spectacole, nu mai era rutina respectivă cu care eu eram obișnuită zi de zi la serviciu, mergi la spectacole. Era o anumită rutină pe care o aveam și din start rutina aia s-a oprit, pentru că nu eram dedicată, eram foarte dedicată copilului meu.

Cumva toate lucrurile astea s-au schimbat și încet, încet, am început să le dau dreptate. S-a ajuns la foarte multe contradicții pentru că eu începeam să văd viața altfel, mult mai matură, am început să mă maturizez mult mai repede văzând greutățile, văzând faptele și momentele în care eu eram. Eu, de exemplu, mergem la evenimente și am cântat până cu două săptămâni înainte să-l nasc pe copilul meu.

Am mers la evenimente pentru că așa erau contractele, iar după ce am născut, la două săptămâni, operată, cu copilul în brațe de două săptămâni, am mers și am cântat.”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin, viața de după venirea pe lume a primului copil

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Din cauza faptului că erau foarte multe contracte care nu puteau fi anulate, artista a cântat până cu două săptămâni înainte să nască, dar și imediat după operație, cu copilul în brațe. Deși locuia împreună cu socrii, aceasta simțea că nu primește ajutorul de care ar fi avut nevoie, iar încet, încet, între ei au început să apară numeroase contradicții. “Erau anumite contracte care nu puteau fi anulate. Au contat foarte multe lucruri, nu doar el și familia lui, noi conviețuiam împreună, dar vedeam că nu prea am ajutor, de aceea am și pornit discuția pe evenimentele pentru că eu veneam de la evenimente, Craiova, Drobeta Turnu-Severin și după trebuia să ne întoarcem la Târgu Jiu a, iar după ce copilul a dormit o noapte întreagă, toată lumea se punea la somn, iar eu trebuia să stau cu copilul în brațe, să mergi la serviciu cu copilul după mine sau la evenimente, tot cu copilul după mine. Mama mea nu putea să mă ajute pentru că deja se mutase la casa părintească în județul Vâlcea și cumva aveau și viața lor, nu i-am condamnat nici măcar o secundă, însă mi-a fost destul de greu, extraordinar de greu.”, a mai povestit Maria Constantin.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies