Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”

Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”
Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”

Interpreta de muzică populară a dezvăluit motivul pentru care a decis să pună punct primului său mariaj.

Maria Constantin este o interpretă cunoscută de muzică populară, care în ciuda succesului de care s-a bucurat în carieră, pe plan personal a trecut prin numeroase dezamăgiri. La momentul actual, Maria Constantin are două mariaje eșuate, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Robert Stoica.

Din primul mariaj al blondinei a rezultat un fiu, iar cel de- al doilea divorț al artistei cu omul de afaceri Marcel Toader, a ținut prima pagină a revistelor de scandal mult timp.

Cu toate acestea, despre divorțul de primul soț nu se cunosc foarte multe detalii. Acum, însă, invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Constantin și-a deschis sufletul și a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorțul de tatăl copilului său.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său
Maria Constantin și fiul său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre boala mamei sale: „Lucrurile astea au dus la un stres teribil. Analizeze îi ieșeau aproape perfect, însă nimeni nu își dădea seama unde este problema.”

Maria Constantin a trecut prin violență fizică din partea fostului soț

Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său
Maria Constantin[Sursa foto: Instagram]

Artista s-a căsătorit la o vârstă fragedă cu prima sa iubire, iar din dragostea celor doi a rezultat un băiat. Ulterior, însă, lucrurile nu au mai funcționat, iar fostul său soț a ajuns chiar să dea dovadă de violență fizică asupra interpretei de muzică populară. Astfel, Maria Constantin a decis să pună punct mariajului și să își asume ea întreaga vină.

S-a ajuns la violență. Acesta a fost motivul, iar eu lucrurile acestea nu le accept pentru nimic în lume. Violența a provenit pur și simplu de la înțelegeri, de la lucruri contradictorii, pentru că noi gândeam într-un fel, familia lui gândea în alt fel. Dacă eu ziceam ceva, atunci trebuia să fie invers. Pur și simplu erau neînțelegeri. Eu eram corectată pentru că nu mă aliniam cu opinia familiei.

În momentul în care noi ne-am despărțit, cumva și părinții lui mi-au dat dreptate. Eu nu sunt supărată pe absolut nimeni. Îmi asum eu .”, a declarat artista.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Oana Ioniță, noi declarații despre relația pe care o are în prezent cu fiul său: „Aruncă cu foarte mult venin în celălalt, crezând că i-a făcut rău persoanei pe care o iubește.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies