„Are șanse să aibă acest copil”. Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă

 Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă
Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă

Prezicătoarea a vorbit despre posibilitatea ca Delia Matache să devină în curând mamă! Din ce motiv nu ar fi făcut acest pas important până acum?

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoarea de la noi, a făcut noi dezvăluiri despre posibilitatea ca Delia Matache să devină, pentru prima oară, mamă. Artista a împlinit 40 de ani anul acesta, iar de curând a lansat în spațiul public o informație care i-a pus pe toți pe gânduri! Din ce motiv nu a avut curajul să facă acest pas important în viața ei, potrivit lui Carmen Harra?

Citeste si: Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă! Cum se vor descurca din punct de vedere financiar după divorț

 Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă
Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Carmen Harra: „Anul ideal era, de fapt, anul trecut”

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, clarvăzătoarea a făcut o serie de mărturisiri în ceea ce privește frica Deliei de a deveni părinte. Se pare că totul are legătură cu ceea ce s-ar fi putut întâmpla în viața ei anterioară, făcând referire la memoria reactivă a subconștientului.

„Problema ei numărul unu este să devină mamă! Pe ea o urmărește cifra 2. Frica ei de a deveni mamă vine dintr-o viață anterioară, dintr-o experiență care nu este din viața asta. Trebuie să își învingă frica. Trebuie să facă acest copil până nu este prea târziu! Am mari îndoieli că va face pentru că anul ideal era, de fapt, anul trecut. Cu cât trece vremea, intră într-o perioadă mult mai dificilă pentru a avea copil, dată fiind vârsta ei.

Sperăm că va avea acest copil și își va rezoluționa karma asta pe care o trage în viață. De aici și legătura incredibilă cu mama ei!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Vreau să își rezolve karma asta care vine dintr-o altă viață. Vreau să treaca pestre frică. E o frică ce se găsește în memoria reactivă a subconștientului, fiindcă acolo sunt toate memoriile cu care venim pe lume.

Ei îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil. Frica asta nu-i permite să fie gravidă și se autoblochează”
, a dezvăluit Carmen Harra la Exclusiv VIP.

Citeste si: Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

 Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă
Carmen Harra, despre frica Deliei de a deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Ce spune prezicătoarea despre relația Deliei cu Răzvan Munteanu

Printre altele, Carmen Harra a menționat și faptul că Răzvan Munteanu, cel care i-a devenit soț în anul 2012, o echilibrează din toate punctele de vedere, iar dacă nu ar mai fi lângă ea, cu siguranță s-ar pierde.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Delia este un om extrem de emotiv și de aici și talentul ei remarcabil și sensibilitatea extraordinară. O emoție ieșită din comun. Răzvan o balansează, îi ține echilibrul. Dacă n-ar fi el, ea s-ar pierde.

Are șanse să aibă acest copil. Vreau să sper pentru că este o femeie atât de frumoasă și de talentată încât refuz să cred că nu o să-și rezolve această karmă veche și să nu devină părinte”, a mai spus clarvăzătoarea.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Carmen Harra, despre conflictul dintre Rusia și Ucraina

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2022: „Văd că vom avea foarte mulți morți!”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies