Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție
Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna. Evenimentul mult așteptat a fost întrerupt de Poliție

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele, pe data de 27 septembrie. A fost o zi plină de emoții pentru cei doi îndrăgostiți, iar prezenți la nuntă au fost 150 de invitați și au avut 7 perechi de nași.

Cei doi și-au unit destinele, la Timișoara. Cu toate că saxofonistul și Claudia Puican au fost aproape să amâne evenimentul, deoarece nu le permitea timpul, în final, au decis să facă acest pas, iar ziua a fost încărcată de emoții.

Citeste si: „Nu ne-am mai încadrat în timp…” Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au mai căsătorit

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut pasul cel mare în aceeași zi cu Roxana Vașniuc, care le-a fost nașă. Artista a îmbrăcat o rochie de mireasă semnată de designer-ul Oana Cocir, iar aceasta a costat 2.000 de euro.

Costumul lui Armin Nicoară valorează în jur de 2.000 de euro și a fost semnat de Tudor Tailor. După ce au semnat actele de căsătorie, Cristina Puican a fost extrem de emoționată și a izbucnit în lacrimi.

Mama saxofonistului este foarte fericită pentru fiul ei și a declarat că le dorește să se suporte unul pe celălalt și să se iubească. Este important să nu se contrazică foarte mult, iar totul va fi foarte bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 „Le doresc să se suporte unul pe altul, să se iubească.

Să nu se contrazică foarte mult și totul va fi perfect. Eu cred că amândoi se potrivesc. Au același temperament. Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă. Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute.Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți. O să fiu implicată.
Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor”,
a declarat mama lui Armin pentru Fanatik.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna
Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele pentru totdeauna[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă de lux în Turcia! Cât au costat ținutele mirilor

Nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican a fost întreruptă de Poliție

Nunta lui Armin Nicoară a fost întreruptă de un echipaj de Poliție. Potrivit sursei citate mai sus, au fost făcute patru reclamații pentru tulburarea liniștii publice. Intervenția echipajelor de poliție a avut loc la câteva minute după de Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit.

Nunta celor doi îndrăgostiți a fost întreruptă, în momentul în care un echipaj de Poliție și-a făcut simțită prezența. Se pare că au fost făcute patru reclamații, pentru tulburarea liniștii publice.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oamenii legii le-au oferit doar un avertisment, în urma celor patru reclamații.

Citeste si: Armin Nicoară, țintuit la pat: „M-am îmbolnăvit foarte tare”

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„A spus: Gata, a sosit timpul”. Armin Nicoară și Claudia Puican au anunțat când va avea loc nunta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies