VIDEO Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil. De ce au amânat acest lucru? „Noi ne-am dorit să facem.”

VIDEO Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil. De ce au amânat acest lucru? „Noi ne-am dorit să facem.”
VIDEO Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil. De ce au amânat acest lucru? „Noi ne-am dorit să facem.”

Recent, cei doi au dezvăluit și motivul pentru care nu au reușit ca până în acest moment, să aibă un copilaș.

Armin Nicoară și Claudia Puican, formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri, din showbiz-ul românesc. Cei doi au făcut marele pas și s-au căsătorit, încă din anul 2021, însă cu toate acestea, aceștia nu au reușit să devină părinți nici până în zilele noastre, deși și-ar dori acest lucru foarte mult.

De ce au amânat, Armin Nicoară și Claudia Puican, să aibă un copil?

Citește și: VIDEO Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă fratele adoptiv al Claudiei Puican? "Ne-au spus să așteptăm până la vârsta de 18 ani!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

sotia lui
Armin Nicoară și soția lui Claudia Puican, nu au reușit încă să aibă un copil.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Claudia Puican, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre sacrificiile mamei sale. Cum a fost copilăria alături de bunicii adoptivi? „Făceau gogoși și am mirosit din casă, nu veneau să ne ofere.”

Recent, Armin Nicoară, împreună cu soția lui, Claudia Puican, au fost invitați în cadrul emisiunii Online Story, by Camelia Ionescu, de pe canalul de Youtube WOWnews, acolo unde au vorbit destul de amănunțit despre acest subiect. Astfel, cei doi au dezvăluit faptul că timpul nu este în favoarea lor, atunci când vine vorba de momentul potrivit pentru a se pute ocupa de acest lucru, dar fiind faptul că au nevoie de un anumit moment, pentru ca sarcina să se poată forma, însă fiind artiști, automat timpul nu este la fel

de liber, apărând mereu evenimente și cântări.

Haideți să încep eu prima dată să spun, cum s-a întâmplat. Noi ne-am tot dorit să facem, ne-am programat, acum doctorul... era clar, ar fi vrut într-o anumită perioadă, acum noi nu putem, de exemplu... după post, când e postul Paștelui, postul Crăciunului, pentru că sunt foarte multe evenimente, cum am avut evenimente programate, chiar a fost o situație, când doctorul ne-a programat într-o dată când aveam un eveniment.

Acum vă dați seama noi am vorbit cu gazda zic: „Uitați, am vrea să ajungem la spital.”, zice: „Da, dar vă rugăm, dacă se poate după eveniment.”, deci... vă dați seama, nu avem timpul, nu ne ajută....
”, a declarat Armin Nicoară, în cadrul emisiunii menționate anterior.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Claudia Puican, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre sacrificiile mamei sale. Cum a fost copilăria alături de bunicii adoptivi? „Făceau gogoși și am mirosit din casă, nu veneau să ne ofere.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tehnologia viitorului prezentată la Salonul Auto de la Paris: Volanul Hypersquare și SUV-ul care “înoată”

Andrei Ștefănescu vede o diferență mare între copilăria sa și cea a copiilor din ziua de astăzi! "Din păcate, copiii noștri nu mai știu ce să facă!"

Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR

"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital


Cookies