Aromele iubirii. Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați

Aromele iubirii. Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați

Odată mirosit, un parfum cu siguranță ne va rămâne impregnat în minte. Însă știați care sunt cele mai apreciate parfumuri de către bărbați?

Aflați în rândurile următoare care sunt cele 10 parfumuri cele mai apreciate, ale femeilor, însă alese de bărbați. în plus, descoperiți și care sunt aromele lor predominante. 

 

10. Chanel- Coco Noir

Pe locul 10 se află parfumul Chanel- Coco Noir. Acesta este un parfum care cu siguranță va condimenta într-un mod plăcut fiecare femeie care alege să îl poarte, ceea ce o va face totodată să atragă atenția celor din jurul său, fiind o versiune mult mai atrăgătoare, care se

poate purta în special pe timp de noapte, a celebrului parfum Coco Mademoiselle, care este mai degrabă un parfum care se poate purta pe timp de zi. De asemenea, acest parfum este purtat mai ales în sezonul rece, de toamnă sau de iarnă, fiind destul de greu în miros și dens atunci când este purtat în zilele călduroase de vară. Cu toate acestea, parfumul are un miros extrem de intens pe care cu siguranță nu îl veți confunda, poate că puțin amețitor și picant, în sensul atrăgător al cuvântului, deținând în compoziția sa lemn de santal, cuișoare, boabe de tonka, vanilie
și nu numai. 

  • Note de vârf – grapefruit, bergamot si portocala 
  • Note de mijloc- trandafir, muscata, iasomie, narcisa si piersica 
  • Note de bază – paciuli, lemn de santal, olibanum, boabe de tonka, vanilie, mosc alb, cuisoare si rasina benzoica 
  • Parfum – fructat, floral, dulce 

Citește și: 5 parfumuri care te vor face mai sexy. Parfumul captivant care creează un aer misterios și atrăgător!

cel mai vandut parfum din lume
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

Citește și: 13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera. Secretele eleganței atemporale!

9. Narciso Rodriguez- Musc Noir

Pe locul 9 se află parfumul Narciso Rodriguez- Musc Noir. Acesta este un parfum mai nou descoperit, însă totodată destul de apreciat. Tinde să fie un parfum destul de complicat atunci când vine vorba despre mirosul său, ceea ce îl face totodată și extrem de atrăgător din punct de vedere al bărbaților, motiv pentru care, odată ce îl vei purta, cu siguranță nu vei

da greș. în ceea ce privește mirosul, acesta pare să fie destul de similar cu parfumul menționat anterior, Coco Noir, însă cu toate acestea, vă va face seara mult mai seducătoare, mirosul fiind unul mult mai pregnant în comparație cu cel anterior. Diferența poate să fie vizibilă și atunci când vine vorba despre momentul zilei în care poate să fie purtat parfumul, acesta fiind un parfum profesionist care poate să fie purtat și în timpul zilei, dar și în timpul nopții, atunci când ne dorim să atragem atenția asupra noastră într-un mod extrem de simplu, prin intermediul acestui parfum.
In ceea ce privește mirosul său, acesta nu este unul copleșitor, ci mai degrabă foarte plăcut, având în compoziția sa mosc, piele întoarsă, dar chiar și prune. 

  • Note de vârf – prune 
  • Note de mijloc- mosc si heliotrop 
  • Note de bază – piele intoarsa 
  • Parfum –oriental 

Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

8. YSL – Libre

Pe locul 8 se află parfumul YSL – Libre. Acesta este un parfum extrem de cunoscut atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, bineînțeles aceasta fiind versiunea dedicată femeilor. Parfumul poate să fie purtat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte în momentul în care vă doriți să aveți un miros personal, de semnătură. Acest aspect este valabil și atunci când îl purtați pe timp de zi, fiind purtat lejer și la locul de muncă, având un miros foarte ușor și confortabil, ba chiar mirosul său aduce puțin spre mirosul masculin,

dat fiind faptul că în compoziția sa regăsim note de lavandă, ceea ce îl face purtabil și pentru bărbați, însă în momentul în care este purtat de o femeie, acesta devine extrem de feminin și atrăgător. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  • Note de vârf – lavanda, bergamot si mandarina 
  • Note de mijloc- floare de portocal, ceai de iasomie si iasomie 
  • Note de bază – mosc, vanilie si Ambergris 
  • Parfum –floral 

cel mai persistent parfum din lume
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

7. Prada- Candy Kiss

Pe locul 7 se află parfumul Prada- Candy Kiss. Acesta este un parfum dulce, precum mirosul bomboanelor, având un parfum foarte bun și proaspăt, iar în ciuda faptului că deseori bărbații nu preferă parfumurile feminine pudrate și foarte aerate, acest parfum este unul foarte blând, fiind potrivit pentru o ținută de zi foarte plăcută atunci când ne dorim ca mirosul să fie unul proaspăt și destul de ușor și confortabil, având în compoziția sa note predominante de mosc, dar de asemenea și vanilie și floare de portocal. 

  • Note de vârf – mosc 
  • Note de mijloc- mosc si floare de portocal 
  • Note de bază – mosc si vanilie 
  • Parfum –floral 

parfum pentru femei
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

6. Mugler- Alien

Pe locul 6 se află parfumul Mugler – Alien. Acesta este un parfum destul de cunoscut, însă cu toate acestea, dacă îl veți încerca pentru prima dată, poate să vi se pară destul de intens în miros și destul de îndrăzneț și riscant. Cu toate acestea, are un miros care odată ce îl vei utiliza, cu siguranță te va hipnotiza a 2-a oară pentru a continua să-l folosești, mirosul său fiind unul ademenitor, nu degeaba atrăgând și toți bărbații din jurul tău. Așadar, cu siguranță ar trebui să-l încerci, rămânând în continuare un parfum foarte seducător, în special dacă este purtat pe timp de noapte, iar prin intermediul notelor sale predominante de citrice, flori albe și iasomie marocană, parfumul va atrage cu siguranță atenția asupra ta fără nicio îndoială. 

  • Note de vârf – citrice si mandarina 
  • Note de mijloc- iasomie marocana si flori albe 
  • Note de bază – ambra alba si cashmeran 
  • Parfum –floral 

Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

5. Gucci- Bamboo

Pe locul 5 se află parfumul Gucci – Bamboo. Acesta este un parfum de care cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil, din clipa în care îl vei mirosi, fiind unul cu un amestec extrem de inofensiv al notelor sale predominante de bergamot, lemn de santal, floarea de portocal și nu numai, un amestec care, în esența sa este unul foarte bun și echilibrat, având un aer foarte aerisit cu un miros proaspăt atrăgător. Acest parfum este potrivit pe timp de zi în special, chiar și atunci când mergi la locul de muncă, având un miros foarte plăcut și persistent pe întreaga durată a zilei, păstrându-și mirosul proaspăt indiferent de moment. 

  • Note de vârf – bergamot 
  • Note de mijloc- crin de Casablanca, ylang-ylang si floare de portocal 
  • Note de bază – lemn de santal, vanilie de Tahiti si ambra 
  • Parfum –floral 

cele mai apreciate parfumuri feminine alese de barbati
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

4. Chanel- No.5

Pe locul 4 se află parfumul Chanel- No.5. Este cunoscut deja faptul că acest parfum este renumit în rândul multor persoane, fiind unul dintre cele mai celebre și achiziționate din toate. Acest parfum are un miros extrem de plăcut, fiind un parfum foarte bun, clasic și elegant, care odată ce îl vei purta, cu siguranță te va ajuta să atragi în jurul tău aleși unul și unul. Nu doar tu te vei îndrăgosti de mirosul acestui parfum, ci și persoanele din jurul tău, ceea ce te va face instant să te propulseze în atenția lor și să îl iubești indiferent de sezon. Chiar dacă este vară, toamnă, primăvară sau iarnă, pe timp de zi sau de seară, acesta este un parfum extrem de potrivit și liniștitor care te va face să îți pui amprenta asupra oricărei ținute pe care alegi să o porți, datorită mirosului său ascuțit, însă totodată frumos și clasic. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – aldehide, ylang-ylang, neroli, bergamot si piersica 
  • Note de mijloc- stanjenel, iasomie, trandafir si lacramioare 
  • Note de bază – lemn de santal, vanilie, lichen, paciuli si vetiver 
  • Parfum –oriental, floral 

cel mai scump parfum din lume
Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

3. Guerlain- La Petite Robe Noire

Pe locul 3 se află parfumul Guerlain- La Petite Robe Noire. Acesta este un parfum foarte practic și bun, care cu siguranță se va potrivii mai mult pe timp de seară la diverse evenimente sau ocazii la care trebuie să participăm, fiind un parfum pe care odată ce îl vei purta, cu siguranță vei lăsa în urma ta un nor extrem de confortabil și plăcut la miros. De asemenea, indiferent de ocazia la care alegi să-l porți, cu siguranță vei primi nenumărate complimente datorită mirosului său care deține în compoziția sa note predominante de vișine, fructe roșii, trandafir, lemn dulce și nu numai, note care fac din acest parfum unul extrem de plăcut și deloc greu. Ba chiar dimpotrivă, acesta este un parfum extrem de plăcut mai ales pe timp de seară, mirosul său fiind unul profund și persistent, motiv pentru care nu trebuie să îl pulverizați în exces. Mirosul său intens este totodată unul plăcut care cu siguranță va atrage atenția. 

  • Note de vârf – visine, migdale, fructe rosii si bergamot 
  • Note de mijloc- lemn dulce, trandafir, ceai si trandafir Taif 
  • Note de bază – vanilie, anason, boabe de tonka, paciuli si stanjenel 
  • Parfum – fructat, floral, dulce 

Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

2. Banana Republic- Black Platinum

Pe locul 2 se află parfumul Banana Republic- Black Platinum. In mod realistic, acesta este un parfum care echilibrează cele mai bune amestecuri de note predominante, care îl face să aibă o calitate de nișă totodată, deseori subestimată, însă odată ce veți începe să-l purtați, cu siguranță va lăsa o impresie extrem de plăcută și blândă, având un miros aerisit însă totodată și întunecat, ceea ce face din acest parfum unul perfect pentru seară, dar totodată și pentru zi, având un miros extrem de fin și absolut perfect, de care cu siguranță te vei îndrăgosti de el, și nu numai tu, ci și bărbații din jurul tău. 

  • Note de vârf – piper roz, cactus si lamaie 
  • Note de mijloc- floare de portocal, muschi si iasomie 
  • Note de bază – pielarie, ambra si paciuli 
  • Parfum – floral 

Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]

1. Valentino – Donna

Pe locul unu se află parfumul Valentino – Donna. Odată ce îl vei mirosi, cu siguranță acest parfum îți va plăcea instantaneu, emanând în jurul său o atmosferă extrem de jucăușă și atrăgătoare, exact ca parfumul Coco Mademoiselle, care emană în jurul său un aer profesionist și extrem de atrăgător. Acesta este un parfum perfect pentru seară, însă suficient de aerisit încât să îl poți purta și pe timp de zi fără nicio grijă. Cu toate acestea, ar trebui să nu pulverizezi extrem de mult, pentru că este un parfum dens și extrem de persistent, motiv pentru care îl poți aborda și în situațiile profesionale, atunci când trebuie să participi la o ședință de birou, conferință sau doar la o simplă zi de muncă. Odată ce îl vei purta, cu siguranță nu vei fi dezamăgită de mirosul său, având în compoziția sa note de coacăze negre, piper roz, lemn de guaiac și nu numai. 

  • Note de vârf – coacaze negre, piper roz si bergamot 
  • Note de mijloc- iasomie, iasomie Sambac si ceai de iasomie 
  • Note de bază – vanilie de Bourbon, cashmeran si lemn de guaiac 
  • Parfum –fructat, dulce 

Cele mai apreciate 10 parfumuri feminine alese de bărbați[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera. Secretele eleganței atemporale!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies