Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Ce a declarat fiul actorului

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Ce a declarat fiul actorului
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Ce a declarat fiul actorului

De curând, Alexandru Arșinel s-a retras din lumina reflectoarelor, din cauza problemelor de sănătate. Cu toate că artistul a fost prezent pe scena teatrului mai bine de cinci decenii, a venit momentul când îi este din ce în ce mai greu.

În ultima perioadă, marele maestru s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost nevoit să fie internat la un azil.

Ce s-a întâmplat cu Alexandru Arșinel

alexandru arsinel bolnav
Alexandru Arșinel[Sursa foto: teatrultanase.ro]

Citeste si: Calendar ortodox 24 august 2022. "Sfinte Sfinţite Mucenice Eutihie, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi"

La 83 de ani, unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară, a fost nevoit să renunțe la cea mai mare pasiunea a lui, actoria.

Anul acesta, Arșinel a lipsit de la o piesă de teatru, pe fondul problemelor de sănătate. Ulterior, familia artistului a decis că este nevoie ca actorul să beneficieze de îngrijire continuă. Așadar, artistul este internat la un azil de lux din Otopeni, unde are parte de supraveghere de specialitate. Din nefericire, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu probleme grave, iar asistentele i-au contactat familia, după ce starea lui de sănătate s-a agravat.
Actorul a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde medicii se străduiesc să îi îmbunătățească starea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiul lui Alexandru Arșinel a declarat cum se simte tatăl său

alexandru arsinel stare de sanatate
Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel[Sursa foto: teatrultanase.ro]

Citeste si: „Nu vrem să comentăm”. Familia lui Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a actorului

Din cauza vârstei înaintate, actorul suferă de mai multe probleme de sănătate. Arșinel are două intervenții chirurgicale pe cord deschis, un transplant de rinichi, probleme cardiace și diabet. După ce s-a aflat vestea că artistul este internat la azil, au început diverse speculații. Mai apoi, fiul său, Cristian Arșinel, a oferit câteva declarații, pentru a clarifica zvonurile despre starea de sănătate a tatălui său. Se pare că soția lui Alexadru Arșinel nu l-a însoțit și îl va aștepta acasă, deoarece femeia se conftuntă și ea cu dificultăți.

În trecut, soțul ei o îngirjea. Cristian a declarat că tatăl său se simte mai bine și că starea lui de sănătate nu este atât de gravă, pe cât se credea la început.

„Tata e mult mai bine acum, situația lui nu e gravă”, a explicat Cristian Arșinel.

Care este ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel a dezvăluit care este ultima sa dorință. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a mărturisit că își dorește să își învite prietenii la un spectacol la Dolhasca, localitatea în care s-a născut, apoi să se retragă.

Citeste si: ,,Este un pamflet și trebuie tratat ca atare.” Speak, ironie asupra Adelinei Pestrițu



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum își câștigă Daniela Crudu banii, după ce a renunțat la televiziune

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies