„Aș fi rămas cu el, l-am apreciat foarte mult.” Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu

„Aș fi rămas cu el, l-am apreciat foarte mult.” Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu
„Aș fi rămas cu el, l-am apreciat foarte mult.” Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu

Horia Moculescu și Mariana Moculescu au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu circa două decenii. Se pare că femeia nu a putut să îl uite nici până în momentul actual pe cel cu care are o fiică.

Chiar dacă despărțirea lor a fost una plină de controverse și pe parcursul anilor s-au aruncat cuvinte dure, inima Marianei încă îl păstrează frumos.

Citește și: ”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu

În urma cu 23 de ani, Mariana și Horia Moculescu au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă s-au aruncat cuvinte dure în acele momente, acum, femeia regretă pierderea lui și nimeni nu i-a putut lua locul în inima ei.

„Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat.

Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci.", a declarat Mariana Moculescu, pentru playtech.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mariana este de părere că nici fostul ei soț nu a uitat-o în totalitate, chiar dacă au trecut mulți ani de când s-au separat. Ea a menționat că dacă cel cu care are o fiică ar sta să se gândească cu înțelepciunea lui matusalemică, ar realiza că a fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui și datorită ei o are pe Lidia, care este foarte importantă pentru amândoi.

 Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu
Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Cei doi au păstrat legătura

Cei doi nu am rupt legătura în totalitate, deoarece mai sunt momente când mai vorbesc, cum ar fi zilele lor de naștere sau chiar și la nevoie.

„Eu cred, în adâncul sufletului, că nici el nu m-a uitat, că am rămas în amintirea lui. Dacă ar sta să se gândească el cu înțelepciunea lui matusalemică, și-ar da seama că am fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui.

Datorită mie o are pe Nidia (n.r. fiica lor). Ce ar fi fost viața lui fără Nidia? Eu și Horia mai vorbim, ne mai felicităm de zilele noastre de naștere, m-a și împrumutat cu bani, la nevoie.", a mărturisit Mariana Moculescu, pentru sursa citată.

 Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu
Mariana Moculescu, dezvăluiri despre Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris.” Orhan Aydin trece prin momente teribile. Fiica celebrului actor a decedat, în urma cutremurelor din Turcia



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

”Nu este o meserie.” Carmen de la Sălciua, replică acidă la adresa femeilor care fac bani cu ajutorul platformelor pentru adulți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies