„Așa arată fericirea. Binecuvântată. Le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine” Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

„Așa arată fericirea. Binecuvântată. Le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine” Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!
„Așa arată fericirea. Binecuvântată. Le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine” Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

Victor Cornea nu ezită să-și arate dragostea față de iubita sa. Andreea Bălan este în culmea fericirii!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, cu o carieră impresionantă de zeci de ani în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să se mențină în topurile muzicale și să câștige inimile publicului.

Din punct de vedere personal, vedeta a trecut de-a lungul timpului printr-o serie de dezamăgiri care au afectat-o foarte mult la vremea respectivă. După divorțul dureros de tatăl fetițelor sale, vedeta pare că și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea în brațele noului său iubit.

Victor Cornea și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar tenismenul deja face parte din familia artistei, acesta cunoscându-i fetițele. Blondina este în culmea fericirii de când și-a oficializat relația cu noul său iubit, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. La rândul său, Victor Cornea nu ezită să îi arate partenerei sale cât de mult o iubește.

Cum a surprins-o Victor Cornea pe Andreea Bălan

Citește și: „Aici este spălătoria. Spălăm cu 2 mașini de spălat, cu uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem 2 copii.” Andreea Bălan le-a făcut celor de acasă turul locuinței ei

Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

Citește și: „Avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă susține cu toată inima.” Victor Cornea, declarație de dragoste pentru Andreea Bălan! Ce spune sportivul despre diferența de vârstă dintre ei

Andreea Bălan este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi cele mai importante schimbări din viața sa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De data aceasta, artista a postat pe TikTok un video emoționant în care se afla alături de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara și a fost surprinsă cu un buchet imens de flori din partea lui Victor Cornea.

Tenismenul a plecat dis de dimineață la un turneu de tenis în America și s-a gândit să-i facă partenerei sale o bucurie. Fericirea artistei este de neegalat, iar la rândul lor, cele două fetițe au luat parte la bucuria mamei lor.

Andreea Bălan: „Uite, ce frumos e!”

Ella: „Cine ți l-a trimis?”

Andreea Bălan: „Victor! Victor a trimis flori!!! Aaa!! Deci Victor a plecat la US Open azi, l-am dus la aeroport și mi-a trimis acest buchet.

Superb!”, a spus Andreea Bălan în cadrul videoului de pe TikTok.

Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată în compania lui Victor Cornea

Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta a postat și pe pagina sa de Instagram câteva imagini cu buchetul superb de flori, care, potrivit spuselor sale, sunt florile pe care le privea de fiecare dată când se gândea la sufletul său pereche.

Vedeta i-a transmis iubitului său mult succes la turneul de tenis, făcându-i și o declarație de iubire.

„Așa arată fericirea🥹 Binecuvântată 🙏 Te iubesc  @victorcornea  🥇 Fii cel mai bun la US Open 🎾 🌈🎼✨

PS: Când a aterizat la NY eu am primit acest buchet 💐 cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine 🙏 ”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

La postările vedetei, comentariile nu au întârziat să apară, fanii fiind foarte fericiți de noua perioadă din viața sa și adresându-i mesaje de încurajare.

Cât de mult mă bucur ca în sfârșit ești iubită, respectată și răsfățată de un bărbat asumat... fiți fericiți! ️/ Draga de tine, în sfârșit cineva te iubește pentru cine ești tu, fără interese ascunse 👏 așa să vă vedem toată viața! A ieșit soarele și pe strada ta! Iubiți-vă mult!/ Ceva îmi spune că va fi viitorul tău soț ”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Andreea Bălan le-a primit la postările sale din mediul online.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies