„Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea! Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!

„Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea! Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!
„Așa ceva nu poate fi trecut cu vederea! Este groaznic în ce societate trăim.” Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!

Cristina Șișcanu a cedat și a izbucnit în lacrimi în mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu a tras un semnal de alarmă cu privire la comportamentul față de persoanele cu dizabilități.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt împreună de mulți ani și de-a lungul timpului au reușit să treacă peste obstacole și să își construiască o familie fericită, alături de Petra, fiica lor, dar și de Filip și Ștefania, copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie.

Filip, fiul lui Mădălin Ionescu, în vârstă de 20 de ani, este un copil special, care, din păcate, atunci când era mic, din cauza unei varicele, a avut de suferit.

Astfel, Filip a rămas cu o deficiență de gândire și de vorbire, având mai multe probleme din cauza acestui eveniment. Cu toate acestea, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu fac tot posibilul ca lui Filip să îi fie bine și acesta să aibă parte de toată dragoste și grija necesară. Mai mult decât atât, Petra, fiica lor, are o relație specială cu Filip, jucându-se mereu cu el și petrecând timpul în compania sa.

Cristina Șișcanu, în lacrimi!

Citește și: „Suntem într-o perioadă complicată din punctul ăsta de vedere. Avem o cameră pe care o avem la dispoziție când copiii adorm.” De ce Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm separat?

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!
Cristina Șișcanu și Filip[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ți-e frică să nu te părăsească că rămâi săracă.” Voi ce impresie aveți, că eu muncesc pe nasturi?” Cristina Șișcanu a răbufnit! Vedeta a explicat care este situația financiară din familia sa

Deși comportamentul din familia Ionescu față de o persoană cu dizabilități este unul normal, în mediul online au apărut comentarii răutăcioase la un clip video postat de Cristina Șișcanu în care apăreau Filip și Petra.

Văzând acele comentarii, soția lui Mădălin Ionescu nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns pe internet, in urma cu ceva timp.

Dragilor, sunt foarte tristă.

Nu o să pot să înțeleg niciodată ceea ce urmează să vă povestesc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dimineață, după am dus-o pe Petra la școală, am deschis Facebook-ul și am citit mesaje, comentarii. Cineva scrie, la filmulețul cu Petra și Filip, că ei seamănă. O doamna, însă, îi răspunde că: „Ești lingușitoare.

Cei doi nu au nicio asemănare. Nu-ți este rușine? Fata este normală, Filip are dizabilități. Indiferent de orice, sunt frați, dar ca și posibilități mentale nu au legătura. Lăsați fata să se dezvolte normal, iar pe Filip în lumea lui”. Voi vă dați seama? Voi, ce care aruncați cu hate, spuneți de mine că sunt șireată, rea și că de ce am abordări mai strong vizavi de cei care jignesc și că ar trebui să fiu mai blândă în exprimare.

Voi vedeți ce scriu unii și cum gândesc de fapt?

„Să-l lași pe Filip în lumea lui”. Vreți să vă spun un lucru? Lumea lui Filip este si lumea noastră și așa ar trebui să fie. Mie nu-mi vine să cred că, în 2024, încă există astfel de oameni și astfel de mentalități. De asta toate persoanele cu dizabilități sunt marginalizate, din cauza voastră! „Îmi pare rău, dar acesta este adevărul”.

Care adevăr? Ce adevăr? Să nu mai stea Petra în compania lui Filip? Să-i despărțim sau care este opinia dumneavoastră? Asta considerați că ar trebui să se întâmple? Asta vi se pare vouă normal și uman? „Că fata are nevoie să exploreze cu copii de vârsta ei și mental asemănător”.

Așa și cu ce o împiedică Filip să facă asta? Petra este copilul pe care eu l-am născut și pe care îl iubesc enorm, Filip este copilul meu de când avea 6 ani. Cum puteți să fiți așa? Cum puteți să vorbiți așa? Cum puteți să simțiți asta? Pe Filip îl iubesc enorm, ca și pe Ștef (n.r. Ștefania, fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu). Noi nu facem diferență, chiar dacă Filip este un copil special. ”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Cristina Șișcanu, despre posibilitatea de a-l duce pe Filip într-un centru organizat

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!
Cristina Șișcanu alături de Filip și Petra [Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu a primit și recomandarea de a-l duce pe Filip într-un centru organizat. Prezentatoarea TV a vorbit despre această posibilitate, care din păcate nu există în România, un centru unde Filip să petreacă o perioadă din zi și să facă activități adecvate condiției sale.

Să mă iertati, dar duceți-l pe Filip într-un mediu organizat”. Adică? Să-l luam de acasă și să-l ducem undeva la un cămin sau unde să-l ducem să stea? Ce considerați dumneavoastră că ar trebui să facem? Cât de haină puteți fi?! „Nu-l lăsați cu bunicii, cu Petra, cu Mădălin. Este obligația ta să-i găsești un mediu”. Femeie, nu-ți mai pot vorbi cu respect. În primul rând, am vorbit de nenumărate ori că în România nu există un mediu organizat pentru câteva ore. Asta este și durerea noastră și a multor părinți.  Nu există mediu organizat ca lumea, condiții normale, ca să poată să meargă să facă acolo .”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu fac diferențe între Filip și Petra

Cristina Șișcanu, în lacrimi pe internet atunci când a văzut comentariile răutăcioase la adresa lui Filip!
Familia Ionescu [Sursa foto: Facebook]

Vedeta a ținut să precizeze că la ea în familie nu se fac diferențe între copii. Mai mult decât atât, soția lui Mădălin Ionescu a vorbit despre relația specială pe care fiica sa o are cu fratele său vitreg.

Totodată, Cristina Șișcanu a încercat să tragă un semnal de alarmă cu privire la comportamentul pe care ar trebui să îl avem față de persoanele cu dizabilități.

„Noi știm că îi dorim toată dragostea și nu facem diferență. Nici nu ne-ar fi trecut prin cap să facem așa ceva. Cum să gândești și să simți așa ceva? Dumneavoastră dacă ați avea un astfel de caz în familie, așa ați proceda? Sunteți un monstru! Asta cu găsitul unui mediu în alea 24 de ore ar fi minunat, dar ce legătură are cu faptul că Filip și Petra n-ar trebui să interacționeze și n-ar trebui să petreacă timp împreună?”

Să-i despart? Petra îl iubește enorm pe Filip. Când mergem cu Petra undeva pentru o perioadă mai lungă, îi este dor de el și vrea acasă. Filip o așteaptă în fiecare zi să se întoarcă de la școală. Ei țin unul la celălalt, nu-și imaginează viața unul fără celălalt. (…) Dumneavoastră vă numiți om? Nimic nu mă atinge, pot unii să zică despre mine orice, dar așa ceva nu poate fi trecut cu vederea. Lucrul ăsta ma doare foarte tare. Nu numai pentru Filip, pe Filip îl protejăm noi. Dar sunt oameni cu dizabilități pe care nu are cine să-i protejeze. Este groaznic în ce societate trăim. Nu mai pot să comentez. Trebuie să îmi revin. Tot ce fac eu aici, prin exemplele noastre din familie, indiferent că este vorba de Filip sau de alte zone, o să realizați cât de importante sunt și de multe ori poate dau soluții pentru alte familii, în relațiile dintre soți, în relațiile cu copiii sau alt gen de relații. Nu că mă consider eu deșteaptă. Prin exemplul lui Filip și prin prezența li aici, poate reușesc cât-de-cât să schimb mentalități pe care el au multe dintre persoane vizavi de persoanele cu dizabilități.”, a mai mărturisit Cristina Șișcanu. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Din cauza mentalității sale, a generației sale în care nu știu să muncească, să respecte, s-a lăsat de fotbal!” Giani Kiriță, dezamăgit de fiul său!

Ți se rupe sufletul! Emily Burghelea, imagini SFÂȘIETOARE de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies