Aşa îl vor îmbrăca pe Răzvan Ciobanu pe ultimul drum! Mama lui i-a adus hainele la morgă

Aşa îl vor îmbrăca pe Răzvan Ciobanu pe ultimul drum! Mama lui i-a adus hainele la morgă
Aşa îl vor îmbrăca pe Răzvan Ciobanu pe ultimul drum! Mama lui i-a adus hainele la morgă

Familia lui Răzvan Ciobanu și un prieten de-ai lui au ajuns la morgă pentru a ridica trupul neînsuflețit. Mama lui suferă îngrozitor.

În această dimineață, în jurul orelor 8:00 familia lui Răzvan Ciobanu și unul dintre prietenii lui au ajuns la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al creatorului de modă. Tot acolo a sosit și o mașină mortuară.

În jurul orelor 9:00, medicul legist a ajuns pentru a efectua necropsia. Aproape o oră mai târziu, mama lui Răzvan Ciobanu a fost văzută în timp ce lua din mașină hainele cu care avea să-și îmbrace fiul.

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă pentru a prelua trupul neînsuflețit al creatorului de modă! Mama lui este distrusă de durere

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Marțea Albă. Ce e bine să faci în a treia zi de Paște ca să eviți ghinionul din anul acesta. Toți creștinii trebuie să știe asta

Citeste si: Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Cum a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier caer s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari.

După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcaet, când medicii de pe ambulanțp au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.

sursa foto: Libertatea

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies