Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător
Răzvan Ciobanu a trimis un SMS înainte de moarte! Ce transmitea în el este cutremurător

Moartea lui Răzvan Ciobanu într-un cumplit accident rutier a șocat întreaga Românie. Acum s-a aflat că înainte de moarte Răzvan Ciobanu a trimis un SMS.

„M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt”, ar fi fost mesajul pe care Răzvan Ciobanu se pregătea să îl trimită unui prieten al său, potrivit unor surse din poliție citate de huff.ro. Răzvan Ciobanu a murit înainte de a apuca să trimită mesajul către prietenul său, notează aceeași sursă.

Vestea că designerul Răzvan Ciobanu a pierit într-un accident cumplit a îndurerat o țară întreagă.

Avocatul Ingrid Mocanu a vorbit despre momentul în care o parte din obiectele din mașina pe care o conducea ar fi fost furate de localnici.

"Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă acolo. Suntem în a doua zi de Paşte şi după ce ne-am închinat, ne-am rugat, am postit, am făcut tot felul de gesturi care să dovedească, mai ales altora, cât suntem de evlavioşi iată că ne-am dus şi am furat Biblia.

Asta mi se pare culmea furtului. Ce poate să fure un român ca să demonstreze cam cât îl interesează pe el de credinţă: fix Biblia. Adică nu s-a dat în lături de la furt şi îi trebuia şi Biblia, să o citească sau să o valorifice.

Este dramatic ceea ce s-a întâmplat cu creatorul de modă, cred că se va afla despre ce a fost vorba pentru că accidentul e unul total atipic având în vedere că maşina a mers un kilometru în afara carosabilului fără a exista o urmă de frânare", a spus Ingrid Mocanu, citată de

Antena 3.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă! Părinții, chemați să recunoască cadavrul

Citeste si: Oana Roman, declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu! Au fost prieteni buni: „A fost lângă mine în momente importante”

Citeste si: Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

Citeste si: Monica Vlad: ”Dacă Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis, ar fi lăsat un bilet”

Citeste si: Primele declarații ale iubitului lui Răzvan Ciobanu după accidentul care l-a omorât pe designer! ”Sunt terminat”

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Localnicii care l-au găsit pe Răzvan Ciobanu fac declarații cutremurătoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies