Monica Vlad: ”Dacă Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis, ar fi lăsat un bilet”

Monica Vlad: ”Dacă Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis, ar fi lăsat un bilet”
Monica Vlad: ”Dacă Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis, ar fi lăsat un bilet”

Monica Vlad, o prietenă apropiată a lui Răzvan Ciobanu, nu crede în carianta sinuciderii.

S-a sinucis Răzvan Ciobanu? La prima vedere, este o variantă demnă de luat în calcul, ținând cont de problemele pe care designerul le-a avut și se pare că încă le mai avea cu drogurile și cu datoriile acumulate în ultimul deceniu. 

Citeste si: Jojo, zdruncinata de moartea lui Razvan Ciobanu: "Sa ai drumul lin si sa te odihnesti in pace"

Citeste si: Oana Roman, declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu! Au fost prieteni buni: „A fost lângă mine în momente importante”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, cutremurată de moartea lui Răzvan Ciobanu! Prima declarație după aflarea veștii! EXCLUSIV

Citeste si: Iuliana Doroftei, ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață. Ce confesiune i-a făcut EXCLUSIV

Citeste si: Razvan Ciobanu ar fi putut scapa cu viata din accidentul care l-a ucis? Titi Aur, declaratie incredibila: "Sunt 90% sigur"

Monica Vlad, o apropiată a lui Răzvan Ciobanu nu crede însă în această ipoteză. ”Cred că pur și simplu a fost un accident. Nu cred că sinuciderea era stilul lui. Iar dacă ar fi asta, ar fi lăsat un bilet, ceva. Cu siguranță că ar fi vrut că el a ales această moarte și probabil că ar fi explicat motivele. Cauza acestei tragedii cred că trebuie căutată în altă parte, în stilul lui de viață care i-a marcat de altfel și cariera”, a explicat Monica Vlad.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Razvan Ciobanu ar fi putut scapa cu viata din accidentul care l-a ucis? Titi Aur, declaratie incredibila: "Sunt 90% sigur"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies