Primele declarații ale iubitului lui Răzvan Ciobanu după accidentul care l-a omorât pe designer! ”Sunt terminat”

Primele declarații ale iubitului lui Răzvan Ciobanu după accidentul care l-a omorât pe designer! ”Sunt terminat”
Primele declarații ale iubitului lui Răzvan Ciobanu după accidentul care l-a omorât pe designer! ”Sunt terminat”

Răzvan Ciobanu, după despărțirea cu scandal de Marius, părea să fi redevenit apropiat de acesta, cei doi rămânând totuși în relații bune și comunicând cât de des se putea.

Marius, contactat de reporterii WOWbiz.ro, a recunoscut că vestea pe care a primit-o cu privire la moartea lui Rîăzvan Ciobanu, într-un accident cumplit de mașină, l-a dărâmat.

”Nu mai pot să spun nimic. Sunt terminat,  nu îmi vine să cred”, ne-a spus, plângând, Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu. Mai mult, încercând să se oprească din plâns, el ne-a recunoscut că se împăcaseră, chiar dacă nu mai erau iubiți.

Ne împăcaserăm. Răzvan era un tip extraodrinar. Măcar pentru asta este un păcat, o pierdere, de nu pot spune. Am vorbit cu el chiar ieri, am stat puțin de vorbă la telefon. Acum... Ce pot să mai spun, nu mai am cuvinte, ceea ce s-a întâmplat e cumplit, e o tragedie”, ne-a mai spus, suspinând, Marius.

Citeste si: Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Declarația exclusivă a lui Cătălin Botezatu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Nu merita să plece"

Citeste si: Declarația exclusivă a Ralucăi Bădulescu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Sunt șocată. Nu îmi vine să cred"

Citeste si: Declarația exclusivă a lui Teo Trandafir despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Gândul meu se îndreaptă către mama lui"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Răzvan Ciobanu, scandal uriaș cu Marius, la despărțire

"Relaţia noastră a fost una tumultoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui.

(...)(...) Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el.
Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm... I-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit"
, a povestit Răzvan Ciobanu la Kanal D.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de circulație

Răzvan Ciobanu a fost un creator de modă român, gay declarat. A avut prima prezentare la 19 ani. De-a lungul timpului a fost implicat în numeroase scandaluri, având ca subiect consumul de droguri, falimentul și depresia. Din păcate, astăzi, în a doua zi de Paște a murit într-un cumplit accident de mașină, răsturnându-se cu SUV-ul pe care îl avea.

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța, apoi afându-se că, de fapt, era vorba de Răzvan Ciobanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Declarația exclusivă a lui Cătălin Botezatu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Nu merita să plece"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies