„Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei.” Ramona Olaru s-a trezit cu poliția la ușă. Ce i s-a întâmplat vedetei

„Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei.” Ramona Olaru s-a trezit cu poliția la ușă. Ce i s-a întâmplat vedetei
„Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei.” Ramona Olaru s-a trezit cu poliția la ușă. Ce i s-a întâmplat vedetei

Ramona Olaru a trăit un moment neașteptat în viața sa, atunci când, într-o seară liniștită, o echipă de polițiști s-a prezentat la ușa sa. Acest incident a fost consecința unei acțiuni pe care asistenta TV a întreprins-o în trafic și care a avut un final neplăcut.

 Detaliile evenimentului au fost oferite chiar de Ramona Olaru în timpul participării sale la emisiunea la care lucrează.

Citește și: Cătălin Cazacu, sărut pasional cu o blondă focoasă la malul mării! Cine este noua cucerire a fostului iubit al Ramonei Olaru

Ramona Olaru s-a trezit cu poliția la ușă

După o serie de dificultăți în sfera sa sentimentală, Ramona Olaru a trebuit să se confrunte cu o altă neplăcere în viața sa.

Aceasta a mărturisit în timpul emisiunii moderată de Răzvan Simion și Dani Oțil că a fost vizitată în mod neașteptat de către forțele de ordine.

Mai exact, în timpul unei discuții cu Răzvan Simion, Ramona a dezvăluit că într-o seară obișnuită, în jurul orei 21, în timp ce se pregătea să se odihnească, a auzit bătăi insistente la ușă. Cu toate că nu s-ar fi așteptat niciodată la o astfel de vizită, asistenta TV a fost șocată să descopere că la ușa sa se aflau polițiști.

Aceștia au venit pentru a-i comunica faptul că trebuie să se prezinte la secția de poliție din cauza unei încălcări de trafic, întrucât și-a parcat mașina într-un loc nepermis acum câteva luni.

„Ramona Olaru: Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei și au venit pentru faptul că, la un moment dat, acum vreo 7 luni, am parcat ilegal se pare și trebuie să merg la sediu, în sectorul 1, că eu eram cea care conducea mașina sau mă rog, cea care are

mașina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Răzvan Simion: Unde ai parcat ilegal?

Ramona Olaru: Nu știu! Că nu știu exact, erau doi băieți, când am deschis ușa eram și cam dezbrăcată, că eram în pat, la 21:00 sunt în pat. Și zice «Dumneavoastră sunteți cu mașina… dacă ne uităm un pic, sigur dumneavoastră sunteți!», așa au zis“”, a adăugat ea.

Răzvan Simion: Dar cum și-au dat ei seama unde stai, că în buletin la tine nu scrie adresa asta la care stai acum. Cum au știut?

Ramona Olaru: Mașina e pe firmă și aici este sediul firmei”, a fost dialogul purtat de Ramona Olaru și Răzvan Simion, în cadrul emisiunii televizate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta și-a refăcut viața sentimentală

În ciuda dezamăgirilor în dragoste pe care le-a experimentat în trecut, Ramona Olaru pare că și-a găsit din nou fericirea în viața sa. Ea a făcut recent dezvăluiri cu privire la o nouă relație, păstrând totuși secretă identitatea partenerului său. Vedeta a menționat că noul ei iubit este un om de afaceri, dar numele acestuia va rămâne confidențial până când cei doi vor avea planuri serioase de viitor, după cum a subliniat Ramona Olaru într-o declarație recentă.

„Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte”, a mărturisit Ramona Olaru pentru Ego.ro.

Citește și: „Am vrut să-l salut.” Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut parte de o întâlnire. Ce s-a întâmplat între cei doi



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„De multe ori uit în ce punct am ajuns din viață și de unde am plecat și, mai am câte un moment, seara când ajung acasă!” Ramona Olaru își ajută părinții de fiecare dată când aceștia au nevoie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies