“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii

“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii
“Asta ce înseamnă oare?” Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii

În curând, Ileana Sterp urmează să dea naștere pentru a doua oară însă, se pare că perioada respectivă este copleșitoare și, în același timp, dificilă. Iată despre ce este vorba!

Ileana Sterp se declară o mămică împlinită, însă, din când în când resimte multe emoții, moment în care decide să-și împărtășească trăirile pe rețelele de socializare. Recent, fiica cea mare a mamei Geta a discutat despre problemele pe care le-a întâmpinat, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. În prezent, Ileana este mama unei fetițe, Carla, care în curând va avea un frățior sau o surioară.

Datorită faptului că ziua mult așteptată de întreaga familie se apropie, emoțiile tinerei sunt mult mai mari, însă se pare că nu duce lipsa nici de câteva probleme de sănătate care îi dau bătăi de cap.

Ileana Sterp, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se luptă

Ileana Sterp a mărturisit în mediul online că i-au apărut numeroase pete în jurul gurii, lucru care s-a mai întâmplat și în sarcina cu fetița ei.

Din acest motiv, sora lui Culiță Sterp  a dorit să primească un sfat din partea fanilor ei, să o informeze în cazul în care știu dacă apar doar la fetițe. Astfel, datorită faptului că Ileana Sterp nu cunoaște sexul copilului, încearcă să facă diverse conexiuni bazându-se pe prima experiență ca femeie gravidă.

„Nu știu care-i treaba cu pătatul ăsta al feței în sarcină. Dacă vedeți, am niște pete pe aici (n.r.

în jurul gurii). Sau dacă apar doar la un anumit sex al copilului sau apar și la fată și la băiat.   Mie mi-au apărut la Carla, așa, câteva, doar aici, deasupra buzei superioare. Acum, văd că apar din nou. Asta ce înseamnă oare? Tot fată sau apar și la băiat?”, a spus Ileana Sterp pe Instagram.

Citește și: „Doamne, cu ce ajungem acasă?” Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii[Sursa foto: Instagram]

Ileana Sterp, copleșită de treburile din gospodărie

Ileana Sterp a arătat întotdeauna faptul că este o femeie puternică, însă viața cu un copil mic ca mămică însărcinată este frumoasă și dificilă în același timp. De nenumărate ori, tânăra a împărtășit cu fanii ei că se simte copleșită de cât de multe lucruri trebuie să facă în casă, iar starea de sănătate nu o avantajează.

„Într-adevăr, e din ce în ce mai greu. Gătit, curățenie, spălat, activități cu Carla, etc. Plus că nu pot să dorm noaptea, cred că asta îmi pune capac. Astăzi am stat toată ziua în pijamale, nu m-am simțit deloc bine. Mi-am dorit doar să o hrănesc pe Carla, în rest nu am făcut mare lucru”, le-a povestit Ileana Sterp urmăritorilor săi, pe contul personal de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Am luat decizia să ne despărțim.” Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

Ileana Sterp, noi probleme de sănătate în timpul sarcinii[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Am luat decizia să ne despărțim.” Ileana Sterp, despre căsnicia cu Daniel Aloman

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies