„Doamne, cu ce ajungem acasă?” Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam

„Doamne, cu ce ajungem acasă?” Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam
„Doamne, cu ce ajungem acasă?” Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam

Ileana Sterp este foarte apreciată de cei de acasă, iar de-a lungul timpului a reușit să aibă lângă ea o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puține plăcute.

Ea este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu multe dintre evenimentele din viața ei. Acest lucru s-a întâmplat și recent, deoarece sora lu i Culiță a povestit, în ultimul său vlog, ce a pățit când s-a întors din Amsterdam.

Citește și: Ultima postare a iubitei lui Culiță Sterp a ridicat semne de întrebare pentru internauți despre relația lor

Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică

Ileana Sterp este însărcinată în șase luni, iar în momentul în care s-a întors din Amsterdam a trecut prin momente de panică. Ea a menționat că avionul a stat 30 de minute în aer ca să vadă dacă poate ateriza, iar în capul ei au fost tot felul de gânduri neplăcute.

„A avut zborul întârziere vreo jumătate de oră, asta nu a fost deranjat deloc.

Când să aterizăm la Cluj, stewardesele ne-au anunțat că nu se poate ateriza și că vom sta vreo 30 de minute în aer să vedem daca putem ateriza. Deja mă gândeam cu ce vom ajunge acasă, ce vom face. Ne așteptam cu toții să aterizăm într-un aeroport cel mai apropiat, dar probabil condițiile meteo nu erau favorabile în niciun aeroport din România. Așa că am aterizat în Budapesta. Deja începeam să mă gândesc: Doamne, cu ce ajungem acasă? Nimeni nu ne-a informat, asta era destul de deranjant.
Ne-au informat că speră că ne-am simțit bine să zburăm cu ei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu zic că aici a fost vina pilotului, așa a fost să fie, nu e vina nimănui. De acolo ne-au anunțat că o să ajungem acasă cu autocarul, eu care mă feresc de stat foarte mult în mașină, pentru că na, femeile care sunt însărcinate știu că nu e foarte comod.
Ia uite cum am așteptat vreo două ore în aeroport, căutasem și alte variante, dar tot autocarul era cea mai rapidă variantă. Trei autocare au venit, pentru că am fost multe persoane în aeroport. Am ajuns în Cluj la aproape 10 dimineața, rupți de oboseală. Dani a dormit pe autocar neîntors, eu n-am putut, mă luase frigul la un moment dat. N-am nimic împotriva autocarelor și nu sunt vreo figurantă.
La sfârșit, și eu și Dani i-am mulțumit lui Dumnezeu că am ajuns acasă sănătoși și bine. Nimic nu mai conta”,
a spus Ileana Sterp, în ultimul ei vlog de pe YouTube.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Gândul nostru va fi mereu la tine.” Ileana Sterp trece prin momente cumplite. Sora lui Culiță este în doliu

Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam
Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam[Sursa foto: Instagram]

Greutățile prin care au trecut Ileana Sterp și soțul ei

Ileana Sterp și Daniel Aloman formează un cuplu de foarte mulți ani, iar relația lor nu a fost roz de la început, asta pentru că au întâmpinat multe obstacole de-a lungul timpului până să își dea seama că, de fapt, se iubesc cu adevărat și merită să-și mai dea o șansă.

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Întra-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă. La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt. Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât”, a mai spus aceasta.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam
Ileana Sterp a trecut prin clipe de panică, la întoarcerea din Amsterdam[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Tot primesc mesaje în fiecare zi.” Ileana Sterp, despre plecările soțului său

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Acum este de negăsit.” Vestea primită de Culiță Sterp, după ce i-a fost respinsă cererea de a susține un eveniment în străinătate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies