Asta e cura cu suc de lamaie care topeste celulita definitiv! Uite cum se tine!

Asta e cura cu suc de lamaie care topeste celulita definitiv! Uite cum se tine!
Asta e cura cu suc de lamaie care topeste celulita definitiv! Uite cum se tine!

Zeama de lamaie actioneaza asupra pielii ca un adevarat tonic, ajutand la revigorarea si regenerarea tesuturilor, fiind in acelasi timp si un puternic antioxidant.

Continutul bogat al sucului de lamaie in vitamina C ajuta organismul sa lupte impotriva grasimilor. Datorita acestor insusiri clar dovedite, cura cu suc de lamaie s-a dovedit eficienta in eliminarea celulitei pentru multe dintre colegele noastre de suferinta.

Sucul de lamaie ajuta la eliminarea celulitei prin intensificarea arderilor lipidice si cresterea tonusului vascular. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi o cura cu suc de lamaie timp de 16 zile, astfel: in prima zi se bea sucul unei lamai, a doua zi a doua lamai si tot asa pana in ziua a 7-a cand va trebui

sa bei sucul a 7 lamai.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bautura cu telina si lamaie: scapa de grasimea din organism

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies