„Asta îmi doresc.” Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători

„Asta îmi doresc.” Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători
„Asta îmi doresc.” Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători

Bogdan Mocanu a vorbit despre cum va petrecere sărbătorile, dar și despre cine va fi lângă el în această perioadă. Artistul își dorește să devină tată și să își întemeieze propria familie în viitorul apropiat.

Artistul a vorbit despre cum va petrecere sărbătorile de iarnă. Bogdan Mocanu va pleca în Spania de Crăciun, iar de Anul Nou va merge cu părinții lui în Turcia.

Citește și: Bogdan Mocanu, înapoi la fosta iubită?: „ A venit la mine zilele trecute”

Cum va petrece Bogdan Mocanu de sărbători

Bogdan Mocanu a mărturisit că și-a făcut planuri de sărbători cu familia lui, însă și pe cel sentimental stă destul de bine, asta pentru că s-a axat mai mult pe carieră și susține

că nu este o prioritate să își facă o relație deoarece va veni la momentul potrivit.

Bogdan Mocanu a declarat că are planuri de sărbători cu familia lui. Artistul susține că s-a axat mai mult pe carieră și în momentul actual nu este o prioritate să își facă o relație, deoarece toate se vor întâmpla la momentul potrivit.

„O să plec în Spania, Madrid, iar după pe 26-27 o să vină ai mei la mine și de Revelion m-am gândit să termin anul frumos și să îi iau pe ai mei și să plec

în Istanbul. Mi-a mers bine, anul ăsta am încheiat o relație și a fost bine și psihic, și sentimental. Eram liniștit, însă nu mă axam așa mult pe carieră și decât să mă duc și să mă pierd în alte chestii, am decis să mă implic în muncă foarte mult și mi-a mers bine. Îmi merge bine în continuare și nu este o prioritate să-mi găsesc pe cineva. Am avut mai multe încercări, nu numai cu Ema.
Am încercat să cunosc oameni și încă îi cunosc, dar nu e un scop acum să-mi fac o relație, dacă e să fie de lungă durată va fi, dacă nu, nu.
'', a declarat Bogdan Mocanu, în cadrul unui interviu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători
Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, un nou incident pe autostradă: ,,Vai de capul meu”

Bogdan Mocanu își dorește să devină tată

Bogdan Mocanu a povestit despre cum erau sărbătorile când era copil, dar și despre care este motivul pentru care nu primește cadouri. Artistul își dorește să devină tată, deoarece îi plac copiii foarte mult și este visul lui de când era mic.

„Erau cele mai frumoase sărbătorile, mult mai frumoase decât acum deoarece lumea era mai simplă, mai ușor de mulțumit, nu erau așa multe probleme.

Pur și simplu, mai ales ca și copil te gândeai că atunci când este Crăciunul o să vină toate rudele, toată lumea. Eu nu prea primesc cadouri, nu că nu vreau, nu-mi face lumea, nici de ziua mea, nici de Crăciun și m-am obișnuit cu chestia asta și oricum nu ca și cum dai cadouri ca să aștepți ceva la schimb. Am hotărât de fiecare dată când sunt sărbătorile, începând cu Sfântul Nicolae, că atunci este ziua mea, toată luna să încep să fac fapte bune.
Ma consider un bărbat, sincer și direct. (…). Ar trebui să fac un copil, asta îmi doresc, acum na, nu depinde doar de mine, mai avem și pe cineva la mijloc. Mă văd tată de când eram mic, îmi doresc copii, sunt înnebunit, este visul meu.'
', a mai mărturisit Bogdan Mocanu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători
Cine va fi lângă Bogdan Mocanu de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bogdan Mocanu este în al nouălea cer. Ce anunţ a făcut tânărul: "Vă țin la curent"

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Sper că v-am lămurit pe toți de ce.” Persoana bănuită că ar fi furat seiful lui Culiță rupe tăcerea. Despre cine este vorba

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies