„Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

„Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu
„Asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile.” Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație de foarte mult timp și se iubesc foarte mult, cu toate că apar destul de multe conflicte, cei doi au reușit să treacă peste toate.

Cei doi au recunoscut faptul că se ceartă din orice lucru nesemnificativ, dar niciodată atât de grav încât să nu mai ajungă la o reîmpăcare.

Citeste si: „Atât am avut de zis! Penibil”. Ramona Olaru, momente dificile după ce s-a logodit cu Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, reacție dură în online

De obicei, în momentul în care între cei doi există un conflict, aceștia dau anumite indicii în mediul online, iar pentru fanii lor nu este prea greu să își dea seama ce s-a întâmplat.

De data aceasta s-a întâmplat la fel, iar asistenta TV a avut o reacție destul de dură pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, asistenta a publicat două mesaje destul de dure, unde făcea referire la cum funcționează lucrurile într-o relație toxică, dar și cum un bărbat își critică partenera pentru greșelile pe care le face din cauza lui.

Aceasta nu a dat niciun detaliu concret, cum că nu ar mai fi împreună cu logodnicul ei, dar a lăsat loc de foarte multe interpretări.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ramona Olaru a transmis că daca cineva îți este familiar, nu înseamnă că trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respect și că nu există bărbat mai ipocrit decât cel care critică femeia care nu mai este un înger.

„Doar pentru că cineva îți este familiar, asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respect... Nu există bărbat mai ipocrit decât cel ce critică femeia care nu mai este un înger în iadul creat de el”, a scris Ramona Olaru, pa pagina personală de Instagram.

Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online
Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cătălin Cazacu. „Nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”

Cei doi au plănuit ca anul viitor să se căsătorească

Cu toate că în anul 2023 cei doi au plănuit să se căsătorească, conflictele nu se opresc. Ei și-au dorit să se căsătorească la malul mării, cu 500 de invitați, muzică bună și o atmosferă foarte liniștită.

Doar că până la nuntă, se pare că, mai au multe teste de trecut.

Cert este că au recunoscut amândoi că iubirea lor a fost dintotdeauna cu năbădăi, dar asta nu i-a împiedicat să meargă mereu mai departe împreună.

Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online
Ramona Olaru, mesaj dur în mediul online[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut pasul cel mare? Ce a declarat vedeta



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

,,Nu a fost foarte greu să alegem o locație”. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, declarații despre nuntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies