Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,   Yeliz, <inlocuita> de Hicran

Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,     Yeliz, <inlocuita> de Hicran
Astazi, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,   Yeliz, de Hicran

Situatii emotionante vor cuceri inimile telespectatorilor Kanal D2 astazi, de la ora 18:00, odata cu difuzarea unui nou episod al serialului “Instinct de mama”.

Emre devine suspicios atunci cand o surprinde la Yeliz in preajma micutei Melek, observand, totodata, crisparea fetitei atunci cand logodnica lui este in preajma. Yeliz insa il asigura pe Emre ca Melek este stresata din cauza ca se teme sa nu o piarda si pe ea, viitoarea mama vitrega, asa cum s-a intamplat in trecut.

Hicran are banuiala ca Melek se teme de Yeliz si nu stie daca sa ii comunice acest aspect tatalui fetitei.

Yeliz, in schimb, care surprinde o conversatie interesanta a bonei, in ceea ce priveste starea micutei Melek, face tot posibilul pentru a o determina pe Hicran sa plece definitiv de la conac.

O situatie neprevazuta o scoate din minti pe Yeliz, atunci cand tanara lipseste de la proba pentru o tinuta eleganta, iar Hicran este <aleasa> de Nurten sa-i ia locul logodnicei lui Emre.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies