„Astăzi o să pregătim o friptură de curcan pe pat de cartofi! Lângă o să fac o salată de crudități.” Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica

„Astăzi o să pregătim o friptură de curcan pe pat de cartofi! Lângă o să fac o salată de crudități.” Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica
„Astăzi o să pregătim o friptură de curcan pe pat de cartofi! Lângă o să fac o salată de crudități.” Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica

Află din rândurile următoare care este rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica.

Nicoleta Voica împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online cele mai gustoase și simple rețete. De data aceasta, vedeta a pregătit o friptură de curcan la cuptor, cu cartofi și salată mixtă.

Astăzi o să pregătim o friptură de curcan pe pat de cartofi cu rozmarin și pătrunjel. Lângă o să fac o salată de crudități .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.

Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica

Citește și: „Cât e de ușor să prepari un desert savuros și gustos!” Rețeta de mere în pijamale și dovleac la cuptor a Nicoletei Voica

Citește și: „Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant. Dulce, puțin sărat, puțin iute.” Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

  • două pulpe mari de curcan;
  • cartofi;
  • ulei de măsline;
  • sare;
  • piper;
  • boia;
  • pătrunjel;
  • rozmarin;
  • salată iceberg;
  • doi castraveți;
  • două roșii;
  • o ceapă roșie;
  • doi căței de usturoi;
  • 50 de grame de măsline;
  • 50 de grame de brânză rasă;
  • oțet balsamic.

Mod de preparare:

Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Rețeta este una foarte simplă, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

O să începem cu friptura pe patul de cartofi. O să ung o tavă. Mi-am pregătit aproximativ 100 de ml de ulei vegetal. O să pun cartofii în tavă, după ce îi condimentez bine.

O să pun pe ei, sare, piper, boia și am aici un amestec de verdețuri, adică pătrunjel amestecat cu rozmarin. Îi pun în tavă, după ce pun foarte puțin ulei. O să condimentez carnea, aceste picioare de curcan, pe care eu le-am tăiat de o parte și de alta a osului, în așa fel încât în momentul în care o să le pun la cuptor, să se pătrundă mai ușor.
O să pun sare și piper pe ele și le voi pune deasupra cartofilor. Voi pune foarte puțină apă. Tot acest lichid nu trebuie să ajungă la carne, ci doar la cartofi. Am să le pun la cuptor pentru o oră, la temperatura de 220 de grade. Pentru 45 de minute se lasă cu capac această friptură și pentru ultimele 15 minute voi lua capacul, ca să primească o culoare mai frumoasă, să fie mai roșiatică și coaja să fie mai crocantă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O să pregătesc salata de crudități în felul următor: mi-am pregătit aici o salată iceberg, pe care am tăiat-o, doi castraveți pe care i-am spălat bine, i-am tăiat în jumătate și apoi feliuțe, două roșii. Tot așa, le-am spălat bine și le-am tăiat. Apoi, o să pun în această salată o ceapă roșie tocată, doi căței de usturoi, pe care i-am tocat. Mi-am pregătit aproximativ 50 de grame de măsline și mi-am pregătit 50 de grame de brânză rasă. O să pun peste cruditățile astea toate aceste ingrediente. La sfârșit o să pun frunze de pătrunjel și după gust, ulei de măsline și foarte puțin oțet balsamic, sare și piper, după gust .”, a explicat interpreta de muzică populară pe pagina sa de Facebook.

Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica
Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica[Sursa foto: Facebook]

Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica
Nicoleta Voica [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Pentru un plus de aromă, puteți adăuga un strop de lămâie și puțin pătrunjel sau coriandru tocat pentru decor.” Rețeta de supă cremă de broccoli a lui chef Joseph Hadad!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies