Află din rândurile următoare care este rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica.
Nicoleta Voica este o îndrăgită interpretă de muzică populară, care pe lângă talentul său muzical, a reușit să câștige simpatia publicului și prin intermediul rețetelor sale pe care le postează pe pagina sa de Facebook, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online idei de preparate rapide și gustoase. De data aceasta, interpreta de muzică populară a pregătit dulceață de ceapă roșie.
„ Dulceața de ceapă roșie are un gust interesant.
Rețeta de dulceață de ceapă roșie a Nicoletei Voica
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- 50 de grame de unt;
- 50 ml de oțet balsamic;
- un cățel de usturoi;
- sare și piper;
- 50 de grame de zahăr brun;
- un kg de ceapă roșie;
- 3 linguri de ulei de măsline.
Mod de preparare:
Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Este foarte ușor de preparat. Într-o tigaie am să pun 3 linguri de ulei de măsline. Am pregătit aici ceapa, pe care am tăiat-o julien. O să le pun la prăjit.
Prima dată am să pun uleiul și untul și am să aștept până se omogenizează uleiul cu untul. Am să pun ceapa și am să condimentez după gust, sare piper și un cățel de usturoi, pe care l-am zdrobit și l-am tocat. O să amestec bine, până când ceapa o să își schimbe culoarea, o să fie puțin aurie. După ce o să prăjesc aproximativ 20 de minute, am să pun oțetul balsamic și zahărul.