„Așteptăm decizia instanței. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu.” Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

„Așteptăm decizia instanței. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu.” Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican
„Așteptăm decizia instanței. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu.” Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

Constantin Enceanu se află într-o stare de nemulțumire profundă față de colega sa din domeniul muzicii populare, Niculina Stoican.

Interpretul se simte extrem de dezavantajat de faptul că Niculina Stoican, care deține și poziția de manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase", un ansamblu din care face parte și el, nu i-a acordat promovarea cuvenită de mai mulți ani, în ciuda faptului că, din punctul lui de vedere, a meritat-o pe deplin.

Citește și: „Mi-a propus cineva să merg la plajă. Îmi încarc inima și sufletul, decât să mă duc undeva să stau la plajă.” Unde vor pleca Cornelia si Lupu Rednic pentru a se relaxa

Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

Divergențele dintre cei doi interpreți de muzică populară nu au putut fi rezolvate în niciun fel, iar această situație a ajuns la un punct critic. Ca urmare, Constantin Enceanu a luat o decizie surprinzătoare, anunțând că a hotărât să o acționeze în judecată pe Niculina Stoican pentru neînțelegerile dintre ei.

Această mișcare a cântărețului de muzică populară a luat pe nepregătite pe mulți, dat fiind că a ales să rezolve conflictul lor prin intermediul justiției.

Constantin Enceanu a recurs la ajutorul judecătorilor pentru a soluționa această problemă.

Acesta a evidențiat că, în ciuda faptului că a fost membru al ansamblului timp de 18 ani, nu a primit susținerea necesară în ceea ce privește promovarea sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Este nemulțumit de situația în care se află, mai ales că alți interpreți au fost avansați în grad într-un interval de timp mai scurt, contrastând astfel cu tratamentul pe care l-a primit.

Așadar, Constantin Enceanu a remarcat diferența clară între abordarea față de el și cea aplicată altor artiști în cadrul ansamblului.

 El a subliniat că timpul său îndelungat ca membru ar fi trebuit să fie recompensat cu o promovare, dar situația s-a dovedit a fi diferită, ceea ce a generat neînțelegeri și nemulțumiri foarte mari.

„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat, pe ultima treaptă.

Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați”, a declarat Constantin Enceanu pentru Cancan.ro.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Constantin Enceanu nu vrea să se pensioneze

Chiar dacă a adunat o serie de nemulțumiri în aproape două decenii de colaborare cu colegii săi, celebrul artist nu ia în calcul renunțarea la Ansamblul Folcloric. Constantin Enceanu manifestă un angajament puternic față de ansamblu și este hotărât să rămână parte din acesta, indiferent de provocările sau tensiunile întâmpinate. Este evident că legătura sa cu ansamblul este semnificativă pentru el.

„Ar însemna să fiu un laș și să-mi las colegii. Nici de pensionat nu vreau, încă mai am multe de spus. Aș dori să stau pe scenă cât mai mult, cât mă ține sănătatea. Am cântări peste tot. Ieri, de exemplu, am avut la Ciorogârla, apoi în Teleorman. În weekend am, de asemenea, evenimente foarte multe. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar nu pot răspunde la toate invitațiile.

La un moment dat, am simțit că trag foarte mult de mine și nu e bine. E vorba de oboseală. Și vârsta, totuși mă apropii de 60 de ani. Alții la 30 de ani nu muncesc cât mine. Azi noapte am ajuns la 2.30 acasă, am dormit cu nepoțeii până la 08.30, iar acum sunt în curte, fac curățenie. Facem ordine prin grădină”, a mai povestit Constantin Enceanu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Eram mereu în familie, făceam un praznic, așa se zicea la noi!” Ce făcea Petrică Mîțu Stoian în fiecare an, de ziua lui onomastică! Sora artistului a vorbit despre acest aspect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies