Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022. O zodie primeşte o surpriză neaşteptată!

Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022. O zodie primeşte o surpriză neaşteptată!
Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022. O zodie primeşte o surpriză neaşteptată!

Consultă horoscopul săptămânal 13 - 19 iunie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii fac planuri de vacanţă!

Horoscopul săptămânal 13- 19 iunie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală oferă claritate în gândire. Mulţi nativi vor conștientiza anumite situaţii îşi vor lua decizii bune pentru ei.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 – Berbec

Concentrează-te pe îmbunătățirea vieții tale de cuplu. Nativii zodiei Berbec fac un bilanţ, ce i-ar putea ajuta să atenueze unele probleme din relaţia de cuplu.

 În această săptămână, cel mai important lucru este să fii corect cu tine și să nu te sacrifici mai mult decât trebuie. Multe persoane vor avea documente de semnat şi vor rezolva lucruri importante.

Ascultă sfaturile celor dragi despre sănătate și pune-le în aplicare, dacă nu te vei simţi bine.

Citeste si: Care sunt zodiile, în funcție de cele 4 elemente. Cum sunt zodiile de foc, pământ, aer și apă

horoscop saptamanal 13 19 iunie 2022

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Taur

Ai grijă la problemele prin care treci în relația ta de cuplu. Trebuie să revizuiți ce anume vă deranjează şi încercaţi să găsiţi soluţii rapid.

Nativii zodiei Taur au  parte de recunoaştere la locul de muncă. Pentru multe persoane vine norocul şi schimbările pe care le vor face le sunt benefice pentru ei înşişi.

Evită să adormi târziu! Trebuie să te odihnești suficient pentru a fi apt de muncă, în timpul zilei. Investițiile vor avea un rol important în această săptămână!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Gemeni

Relația ta de cuplu trece printr-o perioadă de tranziție. Aveţi aşteptări prea mari pentru ceea ce visați. Totuși, continuați să oferiți momente tandre partenerului de cuplu.  Mulţi nativi se vor gândi dacă vor să continue relaţia de cuplu. Multe persoane vor începe un proiect nou şi vor definitiva un lucru important. În această săptămână, s-ar putea să vă simțiți mai obosit decât de obicei.

Dormiți mult și încercați să mențineți o dietă sănătoasă.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Rac

Conjunctura astrală ar trebui să vă ofere o perioadă propice cuceririlor. Acesta este momentul potrivit, mai ales dacă nu aveți un partener. Nativii zodiei Rac vor munci mult pentru a primi recunoașterea mult râvnită. Multe persoane analizează proiectele care pot fi consolidate cu ușurință.

Păstrează-ți sănătatea mentală şi ai mai multă grijă de tine.

Horoscopul săptămânal 13- 19 iunie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Leu

Fii prudent si nu te amăgi dacă relaţia de cuplu nu merge.  Dacă există neîncredere în partenerul de viaţă, încercaţi să găsiţi soluţii.

Stresul va fi predominant la locul de muncă și acest lucru ar trebui să se datoreze situaţiilor legate de bani.

Mulţi nativi vor avea o creativitate bună şi planuri de viitor cu cei dragi. Unele persoane îşi vor consolida imaginea şi neîncrederea în forţele lor proprii.

Citeste si: Ce zodie ești în zodiacul indian în funcție de data nașterii și particularitățile fiecărui semn

horoscop cu ana maria ticea

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Fecioară

Partenerul tău are mare nevoie de sprijin din partea ta. Încercați să oferiți acest lucru pentru că puteți primi o surpriză plăcută. Nativii zodiei Fecioară demarează proiecte interesante. Multe persoane au de rezolvat lucruri în casă şi îşi vor putea încărca bateriile.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Balanță

Dacă ultimele zile nu au fost favorabile pentru tine, totul tinde să se schimbe în această săptămână. Este posibil să aveți neînțelegeri cu partenerul de viață, cauzate de diferențele de opinii. Nativii zodiei Balantă vor face multe drumuri scurte şi vor rezolva situații limită. Ai grijă de tine și evită să te întorci în trecut ori de câte ori te simți rău. Multe persoane vor avea controverse cu prietenii.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Scorpion

În această săptămână, trebuie luate decizii importante pentru relația de cuplu.

Te vei confrunta cu schimbări decisive la locul de muncă. Multe persoane vor avea parte de multă muncă, pentru a câștiga mai mulţi bani. Nativii zodiei Scorprion vor avea şansa de a prospera şi de a-şi etala talentele. Nu încercați să evitați noile provocări pentru această perioadă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Săgetător

Fii înțelegător cu partenerul tău de viață şi comunicați mai mult. Ascultă sfaturile oamenilor mai experimentați dacă vrei să duci proiectele tale mai departe. Multe persoane pot simţi o oboseală acută şi vor avea dorința de a se odihni mai mult. Nativii zodiei Săgetător vor avea situații în care vor face schimbări importante.

horoscop saptamanal

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul BERBEC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Capricorn

Fiți atenți la ceea ce spuneți și la felul în care vă exprimați, deoarece aceste lucruri pot crea probleme în viitorul apropiat. Nativii zodiei Capricorn vor avea planuri şi idei bune de pus în practică. Multe persoane îşi vor face planuri de vacanţă, pe ascuns. Este o săptămână în care trebuie să aveți mare grijă la cheltuieli.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Vărsător

Gândește-te bine dacă acesta este cea mai potrivită perioada de a începe o relație cu cineva.

Ai nevoie urgent de un nou loc de muncă pentru a nu intra în situaţii dificile cu banii. Prietenii vor fi alături de tine, mai ales dacă le ceri ajutorul. 

De asemenea, concentrați-vă pe economisirea mai multor bani pentru cheltuielile viitoare, deoarece vor exista și pierderi financiare mari. Păstrează-ți calmul în fața dificultăților și nu te supăra pentru ceea ce se întâmplă. Mulţi nativi ai zodiei Vărsător vor avea un nou început.

Horoscop săptămânal 13- 19 iunie 2022 -Zodia Pești

O relație puternică și fericită are nevoie de armonie și echilibru. Nativii zodei Peşti trebuie să fie atenţi la viaţa sentimentală. Multe persoane pot cere sfaturi celor din jur. Încercaţi să aveţi un echilibru emoţional şi reinventați-vă dacă simțiți că v-aţi plictisit. O schimbare de înfățișare poate fi un exemplu bun.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce zodie ești în zodiacul indian în funcție de data nașterii și particularitățile fiecărui semn

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies