Care sunt zodiile, în funcție de cele 4 elemente. Cum sunt zodiile de foc, pământ, aer și apă

care sunt zodiile de foc
Care sunt zodiile, în funcție de cele 4 elemente. Cum sunt zodiile de foc, pământ, aer și apă

Zodiile sunt împărțite în 4 elemente diferite. Însă știați cum sunt aceste zodii și care sunt atribuțiile prin care se diferențiază?

Aflați din rândurile următoare care sunt zodiile în funcție de cele 4 elemente distincte. În plus, descoperiți și care sunt caracteristicile pentru fiecare zodie în parte, indiferent că vorbim despre cele de foc, de pământ, de aer sau de apă.

 

Care sunt zodiile în funcție de cele 4 elemente

Zodiile de foc

Zodiile de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător, toate acestea fiind cele mai dinamice și luptătoare.

Focul reprezintă nivelul energetic, acţiunea, determinarea, lupta şi câştigul.  

Zodiile de pământ

Zodiile de Pământ sunt Taur, Fecioară și Capricorn, toate acestea fiind cele mai pragmatice. Pământul semnifică nivelul concret, cotidianul, aspectele materiale ale vieţii.

care sunt zodiile de apa

Citeste si: Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 6- 12 iunie 2022. O zodie își dorește un nou loc de muncă!

Zodiile de aer

Cele trei zodii de aer sunt: Gemenii, Balanța și Vărsătorul, toate acestea fiind cele mai cerebrale. Aerul simbolizează nivelul intelectual, mental, conceptele, năzuinţele şi visurile.

Zodiile de apă

Cele trei zodii de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești, toate acestea fiind cele mai emotive și sensibile. Apa este nivelul emoţional, universul sufletului, dorinţele, sentimentele şi dragostea.

care sunt zodiile de pamant

Citeste si: Leacuri bătrânești pentru amigdale umflate

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Cum sunt zodiile de foc

Zodiile de Foc sunt persoane care preferă să acţioneze, fiind impetuoase, dinamice și impulsive.

Acestea obișnuiesc să răspândească energie, însă în același timp au nevoie de libertate pentru a acţiona. Sunt foarte dedicați planurilor pe care le au în vizor, reușind adesea să ajungă în poziţii de lider. Elementul Foc are și un har, considerat totodată și o mare povară, având foarte multe de câștigat datorită lui, deoarece Focul oferă mult curaj, îndrăzneală, forță interioară, încredere, ambiție și determinare. Tot datorită lui, zodiile de Foc sunt printre cele mai norocoase, prin urmare,  nu se pot plânge mai deloc de ghinion. Cu
toate acestea, elementul Foc are și o influență mai puțin dorită, reprezentând defecte pe care mulți și-ar dori să le ascundă. Printre aceste defecte se numără și egoismul, nervozitatea, furia, nerăbdarea, avariția, infatuarea, posesivitatea, impulsivitatea, tendința de control și dominația. Acestea reprezintă motivul pentru care toate zodiile de Foc vor avea de pierdut în viață.

care sunt zodiile de aer

Citeste si: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

 

Particularitățile zodiilor de pământ

Elementul Pământ este reprezentat în special de un fundament solid, de stabilitate și fertilitate. Pământul face referire în general la universul fizic, palpabil, la rădăcini, familie şi cămin. Pe de altă parte, Pământul ține și de constanță, rezistență, putere și creație, dar poate fi și arid, sterp, atunci când este neîngrijit.

Semnele de Pământ  obișnuiesc să fie stabile, echilibrate, raţionale şi responsabile. Însă, cu toate acestea, pot fi şi obtuze sau prea încăpăţânate uneori. Toate cele trei zodii de Pământ sunt interesate de aspectele materiale ale vieţii, de confort, bogăţie și de bunăstarea familiei. Sunt persoane muncitoare, însă doar în interesul lor. Reușesc să obțină multe în viață și știu să își organizeze resursele pentru a scoate întotdeauna profit.

horoscop kfetele azi

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul BERBEC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atribute ale zodiilor de aer

Aerul ține de libertate, indiferent că este vorba despre cea a gândirii, a exprimării sau a acțiunii. Prin urmare, aceste trei zodii de aer au un spirit cel mai liber, cel mai deschis și totodată schimbător. Pentru ele, comunicarea, gândirea, logica, noutățile și dialogul sunt cele mai importante principii de viață, după care se ghidează.

Nativii cu semn de Aer au o fire curioasă, fiind avizi de noutăţi şi informaţii. Sunt primii din zodiac care iau parte la idei inovatoare şi analizează lucrurile în cel mai mic detaliu. Sunt vorbăreţi şi sociabili din fire, însă nu atât de prietenoşi. Sunt persoane devotate în dragoste, riguroase, ordonate şi calculate. Sunt genul de oameni care găsesc soluții pentru orice. Nativii cu semn de Aer nu vor suporta niciodată să își piardă libertatea și mai ales dreptul de a lua propriile decizii.

Citeste si: Horoscop 6 IUNIE 2022. Află ce zodie este puțin cam agitată astăzi

 

Cum sunt zodiile de apă

Cuvintele care descriu cel mai bine nativii cu semne de Apă sunt imaginaţia, sentimentele şi emoţiile. Cele trei zodii de Apă sunt firile cele mai introvertite ale zodiacului, deşi le place să îşi facă prieteni noi mai mereu. Se implică foarte mult într-o relaţie şi sunt familişti convinşi. Aceștia obișnuiesc să judece în primul rând cu sufletul, iar apoi caută argumentele.

Nativii celor trei zodii sunt romanticii zodiacului și pun accent pe intuiția care se bazează foarte mult pe vocea lor interioară și pe emoțiile pe care le simt. De cele mai multe ori, intuiția și sentimentele sunt cele care îi ajută să ia decizii cu adevărat bune.

Citeste si: DRĂGAICA 2022: Ce se face de Sânziene



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop 11 IUNIE 2022. Află ce zodie își schimbă gândurile pe care le are

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies