Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 19-25 februarie 2024. “Vă recomand foarte multă atenție, deoarece toată această lună plină vine cu o încărcătură foarte puternică.”

horoscop saptamanal 19 25 februarie 2024
Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 19-25 februarie 2024. “Vă recomand foarte multă atenție, deoarece toată această lună plină vine cu o încărcătură foarte puternică.”

Ce se va întâmpla pentru fiecare zodie în parte în perioada 19-25 februarie 2024?

Pe data de 24 februarie o să fie lună plină în semnul Fecioarei, în opoziție cu Saturn în Pești. Este un moment delicat, cu foarte multe frustrări, așadar trebuie să aveți atenție la reacțiile pe care le aveți și să fiți foarte atenți dacă aveți de făcut analize medicale, conform prezicerilor făcute de astrologul WOWnews. Aflați în rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

Sfatul săptămânii este să fiți atenți la sănătate, mai ales cei care fac investigații medicale.

Zodia Berbec – săptămâna 19-25 februarie 2024

Citește și: Zodiac Săptămânal 19- 25 februarie 2024. Află ce zodie va avea zile pline de aventură

horoscop saptamanal ana maria ticea
Berbec[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: Începe Anul Nou chinezesc 2024. 5 schimbări pe care le vom observa imediat în anul Dragonului de Lemn

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativi Berbec este o săptămâna foarte încărcată la locul de muncă, vor trebui să fie foarte atenți cum pun problema și ce demersuri fac încât să le reușească, deoarece este o încărcătură emoțională foarte puternică și ei au nevoie de foarte multă concentrare. Este un moment emoțional pentru nativii Berbec. Le recomand foarte multă atenție în aceste demersuri care îi implică și de asemenea, este foarte important să poată să facă acele alegeri sau să găsească acele situații care să fie conforme cu realitatea lor.

Este un tranzit foarte bun pentru aceștii nativi să-și facă analize de sănătate, dar le recomand atenție deoarece toată această încărcătură și o poziție lună plină în Fecioară, o poziție Saturn în Pești și alături de luna neagră în Fecioară, îi poate duce pe un teren greșit.

Zodia Taur – săptămâna 19-25 februarie 2024

Taur[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Taur sunt foarte prinși în acest moment cu situații legate de tot ce implică partea de creativitate și de lucru cu copiii, pentru cei care

au. Este un moment de bilanț și în relația de dragoste pentru cei care au și de asemenea, ei pot ajunge la concluzia că au nevoie de foarte multă disponibilitate și timp liber pentru a-și satisface gusturile și plăcerile. Este un moment foarte bun pentru cei care au de dezvoltat un proiect să poată să gândească acest proiect și să îl pună pe hârtie.

Zodia Gemeni – săptămâna 19-25 februarie 2024

Gemeni[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Gemeni sunt foarte determinați să facă schimbări locative. Ei se află în foarte multe discuții și negocieri care au legătură cu membrii familiei și pot găsi noi informații care să-i ajute pentru o discuție în acest sens. Unii se pot muta sau pot ajunge la concluzia că un spațiu trebuie organizat și închiriat, dacă stă degeaba, iar alții pot să-și amenajeze casa.

Este o situație foarte bună pentru a se întâlni și cu persoane dragi și pentru a se repoziționa vis-a-vis de familie. Au nevoie de susținerea celor dragi.

Zodia Rac – săptămâna 19-25 februarie 2024

Rac[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Rac sunt prinși cu foarte multe drumuri și cu foarte multe acte de făcut.

Ei pot gândi o încheiere a unui contract sau își dau seama că nu mai pot funcționa că înainte. Au nevoie de avize dacă au trebuie să se dezvolte sau să poată să negocieze. Noi contracte și de asemenea, sunt foarte determinați pentru a discuta și a pune bazele unor noi conexiuni și comunicări împreună cu prieteni, pentru cei care gândesc un proiect împreună cu aceștia. Alții pot gândi un contract care poate însemna cumpărarea unei mașini sau reparația acesteia.

Zodia Leu – săptămâna 19-25 februarie 2024

Leu[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Pentru nativii Leu este foarte important planul financiar. Ei fac demersuri importante în acest plan și se gândesc cum poată să-și pună în valoare mai bine talentele, încât să aibă și succes în acest sens. Este o perioadă constructivă, ei pot culege roadele unor proiecte și de asemenea le recomand să aibă mai multă încredere în ei.

Zodia Fecioară – săptămâna 19-25 februarie 2024

Fecioară[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Fecioară în această săptămâna sunt foarte determinați să se ocupe mai mult de ei. Au foarte mult timp la dispoziție și unii își regândesc strategia și repoziționarea vis-a-vis de un contract sau de o nouă poziție la locul de muncă. Să fie foarte atenți la parteneriate, deoarece toată această opoziție cu lună plină în Fecioară Saturn în Pești și luna neagră în Fecioară îi poate obosi, îi poate destabiliza sau se gândesc că o anumită strategie pe care au elaborat-o și au folosit-o până acum nu le mai aparține, nu se mai simt comod nici într-o relație sau nici cu anumite sectoare care îi implică foarte mult și le implică atenția. Le recomand mai multă detașare.

Zodia Balanță – săptămâna 19-25 februarie 2024

Balanță[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Balanță sunt foarte preocupați de tot ceea ce implică zona muncii și proiectele profesionale. Sunt determinați să facă lucrurile în felul lor, au nevoie de timp liber și de odihnă și nu se mai simt confortabil cu foarte multe directive date de către ceilalți. Au nevoie să lucreze în culise și au nevoie să fie singuri, să poată să se angreneze în activități care să nu le consume foarte mult energia, iar acest orar de muncă trebuie redus. Trebuie găsit un echilibru între nevoile lui sufletești și de asemenea, între cele ale celorlalți, că de foarte multe ori ei se simt foarte solicitați.

Zodia Scorpion – săptămâna 19-25 februarie 2024

Scorpion[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Scorpion sunt foarte dornici să încheie o prietenie, se pot certa cu un prieten sau pot regândi anumite planuri de viitor în care nu se mai includ anumite prietenii. Doresc să-și elaboreze noi planuri mult mai bune, sunt non-conformiști și doresc foarte mult să se axeze pe interesele care le-au în comun cu un grup. De asemenea, pentru ei se poate termina un proiect sau își dau seama că nu mai funcționează eficient în cadrul unei colectivități. Le recomand foarte multă atenție și detașare pentru a nu se enerva.

Zodia Săgetător – săptămâna 19-25 februarie 2024

Săgetător[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Săgetător sunt foarte prinși în legătură cu autoritatea sau autoritățile din viața lor, să fie foarte atenți la tot ceea ce înseamnă o posibilă amendă sau în discuțiile care le au cu alții sau la locul de muncă, cu superiorii. Pot dori un alt statut, se pot certa și cu persoana iubită sau își dau seama că nu mai pot funcționa că înainte și atunci devin mai restrictivi, atât cu ei cât și cu cei din jurul lor care reprezintă o autoritate.

Zodia Capricorn – săptămâna 19-25 februarie 2024

Capricorn[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii Capricorn grăbesc iubirea, au parte de foarte multe întâlniri, dar doresc să treacă mai repede la pasul următor. Le sugerez să fie mult mai precauți în aceste drumuri și în aceste conexiuni împreună cu ceilalți, deoarece nu trebuie să sară peste etape. Au nevoie să poată să fie mai constructivi și să aibă mai multă încredere în ei, pentru a se simți validați și de către parteneri.

Zodia Vărsător – săptămâna 19-25 februarie 2024

Vărsător[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Vărsător sunt foarte focusați pentru a călători, doresc foarte mult să fie mai liberi și să poată să-și extindă foarte multă dorința aceasta, chiar și cunoașterea. Sunt foarte eficienți la locul de muncă, au parte de revelații și își doresc foarte multă determinare pentru scopurile lor. Pentru cei care au nevoie de acte, au nevoie de anumite răspunsuri pe care le așteaptă de la oficialități, iar pentru ceilalți, pot chiar gândi o călătorie mai lungă.

Zodia Pești – săptămâna 19-25 februarie 2024

Pești[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana Maria Ticea: Nativii zodiei Pești trebuie să fie foarte atenți la tot ceea ce înseamnă interacțiunea cu ceilalți și mai ales legătura pe care o au cu alțîi, cât și oboseala pe care o transmit altora. Să își mai delege din responsabilități și să nu se mai încarce cu foarte multe lucruri pe care și le asumă. Deoarece toată această energie este foarte puțină pentru acești nativi, nu se pot gândi, nu se pot odihni. Se gândesc cum să își elaboreze anumite strategii care să-i vizeze și pe ceilalți. Ei trebuie să se gândească mai mult la ei și toată această aspectare a planetei Saturn în Pești, în opoziție cu luna plină în Fecioară și cu luna neagră în Fecioară, îi poate destabiliza și obosi. Să fie foarte atenți și la dușmani posibil declarați sau la anumite prietenii care se pot rupe. În spatele unor zâmbete pot fi și oameni falși care nu-i suportă. Le recomand foarte multă atenție și la ceea ce înseamnă un orar strict sau un anumit regim care să nu-i mai consume atât de mult.

Sfaturile astrologului Ana Maria Ticea: Pentru această săptămâna 19-25 februarie 2024, vă recomand foarte multă atenție, deoarece toată această lună plină vine cu o încărcătură foarte puternică și puteți să vă simțiți mai obosiți, mai devitalizați sau simțiți nevoia de foarte multă odihnă. Vă recomand și un regim mai strict, mai ales și pe planul digestiei, să fiți foarte atenți, deoarece Fecioara ține de acest aspect legat de digestie și puteți să aveți senzația că aveți foarte multe probleme care vin și din foarte multe griji. Recomand de asemenea atenție și la discuții, deoarece fiind și planeta Neptun implicată în toate aceste aspecte, Puteți să fiți puțin confuzi sau puteți avea impresia că anumite strategii și elemente nu sunt tocmai conforme cu ceea ce doriți să realizați.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

7 cele mai compatibile semne zodiacale: perechi cosmice interesante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies