Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023. “Pentru nativii Berbec este o săptămână foarte interesantă în relațiile cu partenerii.”

Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023. “Pentru nativii Berbec este o săptămână foarte interesantă în relațiile cu partenerii.”
Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023. “Pentru nativii Berbec este o săptămână foarte interesantă în relațiile cu partenerii.”

In rândurile de mai jos descoperiți care sunt previziunile pentru horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023.

Conform astrologului, începând cu 5 octombrie 2023 vine o perioadă bună. Acest lucru se datorează intrării planetei Mercur în semnul Balanței. Este o perioadă in care mai mulți nativi vor fi deschiși, focusați pe activitate, dar si mai calzi cu cei din jur. Va exista o armonie care se va simți mai ales in relațiile cu cei din jur.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Berbec

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Berbec este o săptămână foarte interesantă în relațiile cu partenerii. Vor fi foarte focusați să înțeleagă dorințele acestora, dar în același timp și ei să fie înțeleși de către parteneri. Este un moment foarte interesant pe tot ceea ce reprezintă parteneriatele lor și pe tot ceea ce reprezintă aceste relații ale nativilor Berbec. Unu la unu împreună cu ceilalți, pentru a găsi cele mai bune variante posibile și pentru a se simți iubiți, pentru a oferi această iubire și celorlalți, dar și ei să poată să o simtă la rândul lor.

Citește și: Zodiac Săptămânal 2-8 octombrie 2023. Află ce zodie are o săptămână plină

Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Zodiac lunar Octombrie 2023. Află ce zodie face eforturi de luat în seamă

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Taur

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Taur   această săptămână este foarte bună pentru muncă.

Ei vor fi foarte focusați pe acest domeniu profesional, să poată să facă alegeri constructive și să fie foarte interesați de această parte constructivă, care ține de locul de muncă. Vor fi foarte focusați și pentru sănătate, pentru a-și face anumite analize medicale pentru cei care solicită acest lucru și de asemenea, sunt foarte interesați și în rutina proprie. Își caută o rutină proprie sau sunt mult mai dornici să se liniștească și să fie și ei, cât de cât compătimiți, pentru ultima perioadă pe care au avut-o.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Gemeni

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Gemeni este un tranzit favorabil în relațiile cu copiii. Tot ceea ce reprezintă iubire, natura lor copilăroasă, ingeniozitate și pentru situațiile acestea care corespund cu sufletul lor. Este un moment de respiro foarte frumos pentru nativii Gemeni pentru a-și achiziționa ceva, pentru a investi în ceva ce sufletul lor le cere.

Este un moment foarte bun pentru ei, pentru a se gândi și pentru a fi mult mai deschiși și cooperanți în relațiile cu ceilalți.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Rac

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Rac este o perioadă foarte prosperă în relațiile cu familia. Sunt foarte interesați de casă și de familie, sunt mult mai melancolici, deschiși, receptivi la ceea ce familia le spune și mai dornici pentru a se regăsi, pentru a-și găsi un cuibușor.

Mai ales pentru a se cuibări așa lângă cei dragi și pentru a se simți foarte bine, ca acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Leu

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Leu este un tranzit foarte bun în relațiile cu ceilalți să-și comunice ideile, să devină mult mai activi în acest plan al comunicării.

Fac și drumuri scurte, călătoresc. Poate alții își achiziționează un telefon, un laptop, o mașină, pentru cei care au și bugetul în acest sens. Este un tranzit favorabil pentru a fi mai petrecăreți pentru a ieși, a socializa, a se întâlni cu anturajul și cu prietenii din copilărie.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Fecioară

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Fecioară focusul este pe bani. Sunt foarte creativi, foarte dornici să își vândă creațiile. Pentru cei care au acest lucru de făcut și aceasta afacere care ține de comerț, pentru alții este o creativitate foarte mare, este o dorință de a ieșit la rampă și de a fi mult mai vizibili cu ceea ce ei produc, cu ceea ce ei creează. Este o focusare foarte bună și pentru a cere o mărire de salariu pentru cei care au nevoie de bani în plus, pentru a-si satisface nevoile.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Balanță

Ana-Maria Ticea: Toți ochii sunt ațintiți pe Balanță. Avem Mercur în Balanță, Soarele în Balanță, Marte în Balanță. Sunt în centrul atenției, mai ales că în scurt timp vom avea și o eclipsă, o Lună Nouă în semnul Balanței. Dar până atunci ei trebuie să se pregătească să-și facă curățenie ca să poată să iasă la rampă. Vor avea un cuvânt in plus, vor fi solicitați pentru a-si spune părerea și vor fi foarte focusați pentru a străluci și nu se vor mai lăsa intimidați în relațiile cu ceilalți. Își vor dori să fie foarte combativi pentru oricine dorește să-i intimideze. Așadar, nu vă puneți cu Balanțele.

Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Scorpion

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Scorpion este un tranzit foarte bun pentru a dispărea din peisaj. Au nevoie de atenție pentru ei. Acestia se odihnesc, își fac planuri în spatele culiselor, nu le mai divulgă nimănui. Așadar, nu încercați să-i trageți de limbă, fiindcă nu veți afla nimic. Sunt foarte focusați pentru a pleca, a călători, dacă se poate și în străinătate, cu atât mai bine și își regândesc toate planurile pentru un nou job, un nou proiect profesional care va veni ușor, ușor. Sunt foarte multe lucruri care necesită atenție, dar nu toți vor fi în centrul Scorpionului, fiindcă Scorpionul va face o curățenie și toți vor fi îndepărtați. Are nevoie de spațiu pentru el pentru a se regăsi și pentru a-și încărca bateriile.

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Săgetător

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Săgetător este un tranzit foarte bun pentru a se întâlni cu prietenii. Pentru cei care în ultima vreme nu s-au mai întâlnit cu aceștia, vor face tot felul de activități recreative, unii care fac sport. Pot face ceva în sensul acesta, iar alții vor gândi planuri de viitor, noi proiecte, noi strategii și vor dori ca aceste planuri să fie poate și împreună cu alții. Vor căuta și o destinație de vacanță pentru cei care au timp și resurse și, de asemenea, ei se vor lăsa sfătuiți de prietenii lor, se vor întâlni cu acea perioadă din viața lor care să le reamintească că cel mai bun prieten al lor este lângă ei. 

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Capricorn

Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Capricorn este un tranzit bun la serviciu se vor focusa foarte mult pe activitățile profesionale, vor fi o autoritate în fața altora sau ei se vor purta ca atare, nu vor mai dori să fie combătuți, să fie contraziși. Vor avea și un statut social și se vor bucura de notorietate. Este un tranzit bun și în relațiile cu toți cei care au avut conflicte în ultimul timp cu aceștia și de asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a se regândi sau focaliza pe tot ceea ce înseamnă dorința lor de a atinge perfecțiunea, de a avea succes, de a se regândi la un nou job și de a stabili și acel plan care să-i aducă mai aproape de îndeplinirea țelului lor. Așadar, Capricornii vor fi foarte ocupați în următoarea perioadă în legătură cu jobul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Vărsător

Ana-Maria Ticea: Pentru Vărsători este un tranzit bun pentru vacanțe, călătorii, destinații. Pot fi exotice, îndepărtate, își vor schimba planurile și mentalitatea, vor avea și discuții cu ceilalți din preajma lor și, de asemenea, au nevoie și de un schimb de informație. Pentru unii care doresc să-și continue studiile superioare este un moment bun și foarte propice pentru a aplica în acest sens. Iar alții sunt foarte focusați pentru o experiență tantrică, de ce nu? Poate chiar una care să le aducă revelații, care să fie mai aproape de sufletul lor și să poată să îi separe așa de ceilalți, în sensul în care și ei vor să fie promovați, să iasă în față și să se bucure de un timp al lor petrecut în libertate.

Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru horoscopul săptămânal 2-8 octombrie 2023[Sursa foto: freepik]

Horoscop săptămânal 2 – 8 octombrie 2023- Zodia Pești

Ana-Maria Ticea: Pentru Pești este un moment sensibil, deoarece toate lucrurile pe care le au de împărțit cu alții, trebuie clarificate. Își pot plăti datoriile, pot fi ajutați de anumiți oameni pentru a câștiga niște bani, un surplus și pentru a-și achita din datorii. Este o perioadă pentru a se elibera de oameni toxici, de o relație toxică și de tot ceea ce sufletul lor îi împovărează. Este un moment sensibil pentru acești nativi. Așadar nu le recomand emoții în exces și nici să interacționeze foarte mult cu ceilalți. Eu cred că ar trebui să-și pună lucrurile în ordine și ar trebui să se departajeze clar de ceilalți, încât să fie cât mai puțin în asentimentul lor și în ideea că trebuie validate acțiunile lor pentru a avea succes. Ei au nevoie doar de ei pentru a avea succes și de a-și pune la bătaie toate resursele și talentele. Și de asemenea, cel mai bun prieten va trebui să fie buzunarul lor, cum este și vorba. Așadar, este un tranzit bun și vă recomand să aveți și atenție pentru a vă focusa pe ceea ce vă interesează. Este o perioadă mult mai bună pentru cei care vă căutați validare în cadrul relației, pentru ca este un timp petrecut foarte frumos împreună cu partenerii. Pentru cei care nu au partener, îl pot găsi la evenimente. Se pot focusa și pe ieșirea la evenimente mai mult într-un mediu social prielnic și pentru a face ca lucrurile să funcționeze în ideea de paritate, de echitate, trebuie căutată această energie a balanței, care înseamnă foarte mult focus pe armonie și pe creativitate, pe tot ce înseamnă frumosul în viața noastră și pentru a aduce frumosul și în viața altora.

Semnul Balanței înseamnă și regăsirea noastră într-un cadru relațional împreună cu ceilalți, dar și a face lucrurile împreună cu alții. Este un tranzit bun pentru a ne găsi și propria noastră plăcere în ceva, dar și pentru a ne răspunde la toate aceste întrebări sufletești și pentru a ne regăsi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies