Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat imaginile şi astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţie şi care speră la marele premiu şi trofeul Exatlon.

Câştigătorul Exatlon România. ”De joi, a început în plan astrologic o formă de manifestare mult mai bună pentru fiecare dintre noi. Vom putea vedea mult mai clar oportunităţile şi latura energiei constructive.  Nu întâmplător, până duminică, 16 decembrie,  când va fi finala Exalton concurenţii se vor afla sub auspicii care pe unii îi vor avantaja iar pe ceilalţi evident, dezavantaja”, a afirmat specialistul în astrologie Ioan Burculeţ.

Ioan Burculet este licenţiat în psihologie şi are experienţă de medium formată doi ani în Marea Britanie, iar previziunile sale pot fi citite pe blogul acestuia, Constelatia Destinului.

Acesta a făcut o previziune pentru fiecare concurent, despre şansele ca acesta să câştige Exatlon.

”Aş începe cu Beatrice Olaru care are toate şansele să fie eliminată şi dincolo de toate încercările ei din timpul concursului au fost acele elemente care puteau duce către accidentări independent de voinţa ei. O să vedem însă, în cele din urmă cum dictează Destinul ei!

 
Doru Meseşan, deşi are undeva dincolo de toate trăirile teama de a fi eliminat, şansele pot fi de partea acestuia. Prestaţia, chiar dacă a fost mai complexă şi delicată în acelaşi timp, în unele ipostaze şi trebuie să menţionez că nu m-am uitat la concurs, universul îi poate aduce un loc de învingător. Chiar dacă nu va fi printre primii,  ceva se va întâmpla şi succesul poate fi pe deplin, dincolo de locul sau poziţia sa în clasament!

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

E şocant ce i se întâmplă frumoasei Andreea Mantea când iese pe stradă, la Istanbul. Uite ce păţeşte în fiecare zi vedeta. EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies