Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIV

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a analizat imaginile şi astrogramele concurenţilor rămaşi în competiţie şi care speră la marele premiu şi trofeul Exatlon.

Câştigătorul Exatlon România! ”Lui Iulian Pitea, Universul îi pregăteşte o surpriză de învingător”

 

Pentru I ulian Pitea, nu m-ar mira dacă Universul îi pregăteşte o supriză de învingător, indiferent de poziţia finală ocupată. Cert este un singur aspect, faptul că dorinţa din interior îl motivează, lucrurile şi aspectele din jur pot fi în favoarea acestuia şi aş miza destul de mult pe aptitudinile şi caracterul său de învingător!

  
Cât despre  Cristi Pulhac  îl văd ca fiind un învingător, asta şi în condiţiile în care undeva dincolo de modul lui şi viziunea lui a avut emoţii pe care nu a lăsat să se observe. Însă sunt şanse destul de mari ca până la finală să fie pe podium. Deseori, dincolo de temerile noastre, învingătorii pot fi cei mai simpli oameni din toate punctele de vedere iar despre Cristi Pulhac pot spune acest lucru!

 

Corina Petruţ  deţine protecţia Universului şi se observă din fotografia ei faptul că este apreciată, iubită şi încurajată. Nu m-ar mira faptul dacă, dincolo de duritatea ei, va fi câştigătorul acestui concurs, asta poate face parte din traseul ei existenţial. Personal o văd o învingătoare şi cu şansele cele mai mari de a face cea mai frumoasă supriză în finala Exatlon de duminică, 16 decembrie”, ne-a spus specialistul Ioan Burculeţ despre concurenţii rămaşi în competiţie şi care au şanse să devină câştigatorul Exatlon România sezonul doi. 

C.L.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

E şocant ce i se întâmplă frumoasei Andreea Mantea când iese pe stradă, la Istanbul. Uite ce păţeşte în fiecare zi vedeta. EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies