Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna:
Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

Astrologul Kfetele.ro, Iona Burculeţ, ne-a povestit, în exclusivitate, experienţa lui din moarte clinică. Cuvintele şi întâmplările te vor pune pe gânduri şi vei realiza ca nimic nu este întâmplător.

Revenind la intamplarea din ziua duminicii, 14 Iunie 2015, cand conduceam atent. La un moment dat doua masini coborau dealul pe soaseaua stramta si faceau concurs. Aveau viteza, asta am remarcat! Reactiile mele au fostr atat de rapide incat am tras de volan dreapta usor, cat sa nu intru in sant si masina fiind mare, am reusit sa ma feresc efectiv, evitand cele doua masini si o coleziune frontala. Am respirat usurat si prietena mea, din acea vreme, s-a speriat in asa fel, incat a spus:

   “Daca eram eu la volan, era accident cu nebunii acestia! Nu stiu cum de ai putut evita coleziunea. Esti tare!...” Era speriata se inalbise la fata si se tinea imi aduc bine aminte, de manierul portierii din dreapta.

   “Doamne bine ca a trecut!” Mi-am continuat drumul linistit, simtind cum nu va mai fi nici un pericol pana la locul nostru. Insa mi-am adus aminte ceea ce gandeam la baza urcuslui…

   “Ioan, de ce nu o lasi pe C sa conduca?” acum aflasem raspunsul. Probabil nu era capabila sa evite coleziunea frontala si eu aveam de suferit pentru ca in contextul unui impact frontal, meliopatia putea sa ma omoare instant sau sa ma lase paralizat de la gat in jos. VEZI SI GALERIA FOTO.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Astrologul Ioan Burculet: Vibratiile si aspectele Saptamanii 1 - 7 Octombrie 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies