Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat!

Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat!
Atac plin de ironie al Iuliei Albu la adresa lui Brigitte Sfat!

Fashion editorul o considera o “prezenta atarnata la bratul lui Ilie Nastase” si spune ca nu stie sa isi aleaga lenjeria intima la tinute.

Razboiul dintre Iulia Albu si Brigitte Sfat continua! Dupa ce sotia lui Ilie Nastase a ironizat-o pe vedeta fashionului autohton, aceasta i-a trimis o replica usturatoare, in care a tinut sa ii aduca aminte de lenjeria intima gresita pe care o poarta la evenimente si felul mai putin elegant in care isi asorteaza hainele de firma in public.

Iulia Albu o ataca dur pe Brigitte Sfat dupa ce doamna Nastase a scris un comentariu pe adresa ei de socializare in care ii trimitea cateva “ace” juratei de la “Bravo, ai stil”!
Aflata la Monte Carlo, la  Premiile

“Laureus”, alaturi de sotul ei, Brigitte a purtat la eveniment rochia transparenta pe care Iulia Albu a criticat-o dur anul trecut, la petrecerea OK. La fata locului, bruneta a primit multe felicitari pentru felul in care arata, motiv pentru ea de a lansa un atac persoanei care ii critica tinutele in mod frecvent in Romania.

"Draga Iulia Albu,
Desi, in ultimele zile ma aflu la un eveniment extrem de frumos, iar chiar in acest moment, impreuna cu sotul meu, luam masa alaturi de Printul Albert de Monaco si incantatoarea Charlene, iti dedic cateva momente, prin

a-ti multumi pentru faptul ca ma onorezi cu trofeele tale, fie ele rele sau bune.
PS: chiar daca rochia mea nu a fost pe placul tau, aici, (Monte Carlo) a avut un mare succes. Ce sa-i faci, nu toata lumea e Iulia Albu, nu?
Pupici si succes
",  a scris sotia lui Ilie Nastase pe contul sau de socializare.

Citeste replica Iuliei Albu pe pagina 2 >>>

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Trendurile anului 2017 in fashion! Iata ce se poarta!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies