„Atâta răutate aveți în voi! Sunteți ceea ce spuneți!” Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri

„Atâta răutate aveți în voi! Sunteți ceea ce spuneți!” Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri
„Atâta răutate aveți în voi! Sunteți ceea ce spuneți!” Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri

Irinel Columbeanu a primit un tratament de lux de la Tzancă Uraganu. Manelistul a fost scos din sărite atunci când a citit criticile la adresa fostului milionar.

Irinel Columbeanu a fost de-a lungul vieții sale înconjurat de femei frumoase și de mașini scumpe. Acesta a avut un trai luxos, bucurându-se de petreceri private de mii de euro, vacanțe exotice și condiții la care unii nici nu visează. Din păcate pentru el, acele vremuri au apus, iar acum fostul om de afaceri a ajuns să-și trăiască bătrânețea într-un azil de bătrâni, după ce a pierdut toată averea.

Situația sa a impresionat mulți oameni, iar alții, însă, l-au criticat pentru situația în care a ajuns, acuzându-l că nu a fost cumpătat atunci când trebuia.

Printre susținătorii lui Irinel Columbeanu se numără și celebrul manelist, Tzancă Urganu, care s-a arătat impresionat de situația în care se află fostul milionar și l-a invitat în propria casă.

Manelistul trăiește într-o vilă luxoasă, fapt care i-a permis fostului soț al Monicăi Gabor să rememoreze monetele sale de glorie.

Irinel Columbeanu, festin alături de Tzancă Uraganu, în vila de lux a manelistului

Citește și: „Monica a avut mare noroc. M-a mişcat acest gest.” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri?
Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu![Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Hainele de firmă din garderobă încă le port, mai ales dacă mă apără de frig. Mă simt exact ca acasă.” Cum arată camera de azil în care stă fostul milionar Irinel Columbeanu

În locuința lui Tzancă Uraganu, fostul afacerist s-a bucurat de un tratament privilegiat. Manelistul i-a pus la dispoziție un platou imens de mâncare și l-a servit pe Irinel Columbeanu cu băuturi scumpe.

Cei doi s-au fotografiat în timp ce ciocneau paharele, iar imaginea a fost postată pe contul de Facebook al manelistului.

Azi am un musafir special domnul Irinel Columbeanu îi doresc sănătate și toate cele bune om cu suflet mare!! ”, a scris Tzancă Uraganu în dreptul fotografiei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri?
Tzancă Uraganu[Sursa foto: Facebook]

Imaginea postată de manelist pe rețelele de socializare a generat numeroase critici referitoare la cantitatea de mâncare. Multe persoane l-au acuzat pe fostul om de afaceri că mănâncă pe degeaba, după ce a rămas fără bani. Citind aceste comentarii răutăcioase, manelistul s-a aflat în postura de a-i lua apărarea fostului om de afaceri și de a le da peste nas celor care l-au criticat pe Irinel Columbeanu.

 „ Vorbiți numai de mâncare unii! Poate da, chiar nu e hrănit cum trebuie la azil! Trebuie să râdem, nu? Ce a făcut Irinel? A făcut rău la cineva? Că a avut bani și că nu mai are TRBEUIE să-l judecăm? Noi? Atâta răutate aveți în voi!! Sunteți ceea ce spuneți!! ”, a fost mesajul transmis de Tzancă în mediul online.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Nu mai sunt gravidă, sunt doar grasă! La mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă!” Andra Măruță a vorbit despre kilogramele în plus. Ce spune artista despre al treilea copil?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies