”Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită.” Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei

”Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită.” Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei
”Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită.” Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei

Oana Roman a ținut să facă câteva afirmații în mediul online despre situația tensionată dintre ea și fostul ei soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au căzut de comun acord să nu mai formeze un cuplu, din cauza mai multor neînțelegeri apărute de-a lungul anilor. Situația celor doi a degenerat într-un scandal monstru în spațiul public, însă fiica lui Petre Roman vrea să sfârșească odată pentru totdeauna războiul dintre ea și fostul soț. Iată ce declarații a făcut Oana Roman!

Oana Roman vrea să încheie situația tensionată dintre ea și Marius Elisei

Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a traversat o perioadă foarte grea din cauza separării de bărbatul cu care tocmai ce împlinise 10 ani de căsnicie. Aceasta a rămas, în cele din urmă, o mamă singură și s-a simțit copleșită de toate sarcinile care trebuiau duse la bun sfârșit pe cont propriu. Recent, vedeta a declarat că nu mai poate continua scandalul pornit acum două săptămâni. Astfel, aceasta a simțit să transmită câteva gânduri în mod public, pentru a-și cere scuze pentru întreaga situație.

Vedeta își dorește să încheie totul de dragul fetiței sale, Isabela, mărturisind că atât cât cea mică este fericită și își vede tatăl, nu își mai dorește nimic altceva.

„Mai voiam sa spun ceva pentru că tot este duminică și este zi Sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit.

Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze! Și vreau să încheiem. Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. De aceea nu vreau să mai discut, sau să mai dau curs unor speculații sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat.
Atâta timp cât Isa își vede tatăl ei, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează.”
, a mărturisit Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, pe lângă respectivele confesiuni, aceasta a mărturisit că s-a sfătuit cu persoanele apropiate sufletului ei și a înțeles că nu a procedat cum trebuie, însă este profund dezamăgită de cuvintele jignitoare pe care le-a primit înapoi. Totodată, Oana Roman este vizibil afectată de întreaga situație, dar de dragul fiicei sale vrea să pună încheie totul atât pentru liniștea ei, cât și pentru liniștea Isei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„M-am sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar care este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și

eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot! Pentru totdeauna!”, a mai adăugat Oana Roman.

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă.” Cum a reacționat Marius Elisei, după acuzațiile aduse de Oana Roman la adresa lui

Ce hotărâre a luat Oana Roman, după separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă.” Cum a reacționat Marius Elisei, după acuzațiile aduse de Oana Roman la adresa lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies