„Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

„Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei
„Că ne-am împăcat după ce am divorțat a fost o greșeală.” Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

În urmă cu puțin timp, Oana Roman și Marius Elisei au decis că este timpul să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea lor a fost o surpriză pentru multe persoane. În momentul actual, cei doi par a fi într-un conflict interminabil, deoarece se atacă unul pe altul pe rețelele de socializare.

După toate evenimentele care au avut loc într ei, Oana Roman a decis să fie sinceră și să vorbească deschis despre motivele despărțirii dintre ei doi!

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă.” Cum a reacționat Marius Elisei, după acuzațiile aduse de Oana Roman la adresa lui

Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

Oana Roman este o persoană foarte sinceră și nu se teme să spună adevărul, oricât de dur ar fi el. În cadrul unui podcast, vedeta a decis să povestească tot ce s-a întâmplat între ea și fostul partener și a menționat că relația lor se terminase cu mult timp înainte să facă acest eveniment public.

Fosta prezentatoarea TV a menționat că Marius Elisei este posesiv și gelos, iar pe parcursul relației a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru el.

Vedeta nu se mai vedea cu prietenele ei sau cu oamenii pe care acesta nu îi plăcea și consideră că au fost prea multe lucruri la care a renunțat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu împlinesc 47 de ani, el 37 de ani. Eu am nevoie să mă așez cumva, el încă caută agitație și tot.

(…) Eu nu mai vreau asta. Sunt niște lucruri pe care încă trebuie să le lămuresc. Nu le lămuresc ca să dau explicații altora, ci pentru mine. Noi eram doi străini într-o casă. Asta este realitatea. (…) Lucrurile nu aveau cum să meargă într-o direcție bună. Suntem fundamental diferiți. Am știut de la început, însă am sperat că iubirea o să reușească să acopere totul. De la un moment, nu mai este suficientă doar iubirea.
Ne-am iubit foarte mult și o perioadă lungă de timp. Dar iubirea aia mare se mai atenuează și au început să conteze alte lucruri. (…) Eram diferiți ca tot. Eu am lăsat foarte mult de la mine. Nu m-am mai văzut cu prietenele mele. Nu m-am mai văzut cu oameni pe care el nu-i plăcea. Am făcut foarte multe compromisuri. Am lăsat foarte mult de la mine. Eu nu aveam voie să salut dacă eu mă întâlneam cu un bărbat cu care eu am avut o relație.
(…) Eu nu sunt geloasă, eu nu controlez telefoane, calculatoare, nimic. El, da. Da, făcea aceste lucruri. Au fost oricum mult mai multe la mijloc. El consideră ca dacă ai trăit cu cineva, după despărțirea, persoana aia nu mai există. ”,
a declarat Oana Roman.

Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei
Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai declarat Oana Roman

Nu cu mult timp înainte de separare, cei doi au sărbătorit 10 ani de căsnicie, iar acela a fost momentul în care au realizat că nu pot avea o relație.

Oana Roman consider că a făcut o greșeală, când a decis să îi ma idea o șansă și că atunci trebuia să termine această relație.

Vedeta a mai menționat că relația a fost cea mai importantă, chiar dacă nu a fost cea mai mare iubire din viața ei, deoarece împreună au un copil, a adus la o căsătorie și a fost cea mai lungă dintre toate pe care le-a avut.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Această relație, care este cea mai importantă din viața mea, fără îndoială. Este cea mai importantă. Cea mai serioasă, lungă. A dus la o căsătorie și la un copil. Nu este cea mai mare iubire din viața mea, dar cea mai importantă relație. Această relație a fost una cu multe suișuri și coborâșuri. În același timp a fost și cea mai tumultuoasă. Celelalte relații, nu au fost multe, foarte puține, dar au fost mult mai așezate. Când am împlinit 10 ani de căsnicie am spus clar că noi ne uităm în direcții diferite. Din punctul meu de vedere, relația este ruptă de foarte mult timp. De cel puțin un an, dacă nu mult mai mult de atât. Faptul că noi ne-am împăcat după ce am divorțat nu a fost ok din punctul meu de vedere”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei
Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă.” Marius Elisei și Oana Roman continuă războiul! Ce replică i-a dat fosta prezentatoare TV fostului său partener

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies