ATENTIE! Parul te avertizeaza cu o luna inainte sa faci un atac de cord

ATENTIE! Parul te avertizeaza cu o luna inainte sa faci un atac de cord
ATENTIE! Parul te avertizeaza cu o luna inainte sa faci un atac de cord

Parul tau este cel care te poate preveni in legatura cu aparitia unui atac de cord.

 

Un fir de par cu lungimea de 15 cm poate fi supus unor analize pentru a ne spune daca am fost supusi stresului pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta metoda este folosita deoarece in zilele noastre, una dintre cele mai dese cauze ale unui deces este atacul de cord.
Parul are o metoda unica de avertizare a corpului care a fost supus stresului pentru o perioada mai lunga de timp.
De obicei, parul creste aproximativ 1 cm intr-o luna, deci un fir de par de 15 cm poate fi analizat pentru a ne spune daca stresul si-a pus amprenta asupra corpului nostru.
Sursa

Un fir de par cu lungimea de 15 cm poate fi supus unor analize pentru a ne spune daca am fost supusi stresului pentru o perioada mai lunga de timp.

Aceasta metoda este folosita deoarece in zilele noastre, una dintre cele mai dese cauze ale unui deces este atacul de cord. 

Parul are o metoda unica de avertizare a corpului care a fost supus stresului pentru o perioada mai lunga de timp. De obicei, parul creste aproximativ 1 cm intr-o luna, deci un fir de par de 15 cm poate fi analizat pentru a ne spune daca stresul si-a pus amprenta asupra corpului nostru.


Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies