“Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?” Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp

“Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?” Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp
“Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?” Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp

Ovidiu Neveu a comentat despre nunta Getei Sterp pe o platformă de socializare, stârnind o reacție din partea ei.

Ovidiu Neveu a intrat din nou în atenția publicului, după ce și-a spus părerea despre nunta Getei Sterp, în mediul online. Deși sora mai mică a fraților Sterp, Geta, a precizat de multe ori că nu vrea să aibă nicio legătură cu Neveu, decât o simplă prietenie, acesta este de părere că Geta încă se gândește la el, deși a făcut pasul cel mare cu Sebastian Crăciunescu zilele trecute.

Declarațiile controversate pe care Neveu le-a zis la adresa Getei Sterp

În trecut, Ovidiu Neveu obișnuia să facă astfel de declarații tot despre Getuța. El mărturisea că își dorește foarte tare o relație cu sora lui Iancu Sterp, postând foarte multe poze cu ea pe rețelele sale de socializare. Acest lucru a deranjat întreaga familie Sterp, dat fiind faptul ca Geta avea deja un iubit, cu care s-a căsătorit zilele trecute.

Așadar, și-a găsit momentul oportun și a decis să își facă cunoscute părerile legate de faptul ca Geta a plâns la propria sa nunta, spunând ca aceasta este nefericită și ca gândul i-a fost tot la el.

“E nefericită. Una era când era Neveu în prezență, acum fără fericire. Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei? Vă întreb și eu ca fapt divers.

Gândul tot acolo e, la Neveu”, a mărturisit Neveu pe TikTok.

Citeste si: “Cred că pentru ultima dată o mai prind la oi.” Iancu Sterp a surprins-o pe Geta din nou la oi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri! Nu suntem „super” apropiaţi! ” Care este adevărata relaţie dintre Daniela Iliescu şi familia lui Culiță Sterp

Geta, complet deranjată de afirmațiile lui Ovidiu Neveu

Geta Sterp a radiat de fericite aceste zile, deoarece a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima oară, și a depus jurământul în fața lui Dumnezeu alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu. Nunta s-a desfășurat ca la carte, mirii având parte de o adevărată nuntă de poveste.
Ulterior, Geta Sterp, cât si frații ei, sunt extrem de nemulțumiți de atitudinea lui Ovidiu, un lucru important fiind faptul că l-au primit în casa pe acesta doar ca pe un prieten, iar acesta a decis să spună lucruri controversate

pentru a încerca să o pună pe Geta într-o lumină proastă. Geta, sătulă de mărturisirile complet nefondate ale lui Ovidiu, a transmis un mesaj pe platforma ei de TikTok pentru a nu lăsa lucrurile așa.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

„Sunt nervoasă, sunt nervoasă când văd că unii intre voi nu aveți pic de creier. Mă iertați, nu vreau să jignesc, dar mor când văd că puneți întrebări referitoare la Neveu. Ce-oi avea eu cu omul ăla? Nu l-am văzut în viața mea, nu am nicio treabă cu el.

Efectiv unii dintre voi ați făcut conturi fake de cu care îi lăsați lui comentarii și, că nu aveți ce face, trebuie să vă legați de anumite chestii ca să faceți inimioare, că voi pe cârca voastră nu puteți, trebuie să vă legați de alții. El vorbește aiurea, că mă iubește, el caută cu noi faimă, bineînțeles. Eu nu am nicio treabă cu Neveu, tot ce se scrie acolo sunt aberații, iar el, am impresia că e dus cu pluta, că nu poți să vorbești singur, să-și lași comentarii singur poate de pe un cont făcut de tine să răspunzi tot tu, trebuie să fii deplasat. N-ai văzut cum a căutat și cu tine. Eu cred că el și-a făcut conturi fake, își lasă comentarii singur, ca și cum aș fi eu, își răspunde tot el și nu știu ce tot face.”, a spus Geta Sterp, în urma cu ceva timp.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Da, am mai avut discuţii, am mai avut certuri! Nu suntem „super” apropiaţi! ” Care este adevărata relaţie dintre Daniela Iliescu şi familia lui Culiță Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies