Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp
Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Geta Sterp a avut astăzi ziua cea mare, în care s-a măritat cu alesul inimii cu care se iubește mai bine de patru ani.

Sebastian Crăciunescu și-a unit destinul cu Georgeta Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, și totodată, sora lui Iancu, Ileana, și Culiță Sterp. Frumoasa Geta Sterp nu s-a ferit niciodată să admită faptul că deși poate fi o doamnă stilată, ea poate merge și cu oile la păscut. Totodată, soțul ei este foarte apreciat de către mama Geta, care i-a felicitat în ziua nunții, și le-a urat tot binele din lume într-un mic live plin de umor:

“Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți.

Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima. Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul. N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins!” a spus mama Geta.

Citeste si: Reacția mamei Geta la vederea fiicei sale în rochie de mireasă. Momentele emoționante prin care a trecut Geta Sterp

Citeste si: ,,Nu-mi place deloc.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Cine este bărbatul cu care Geta Sterp se iubește

Tânărul ginere, pe numele lui Sebastian Crăciunescu, nu s-a ascuns niciodată să îi scrie mesaje de dragoste și nu evită să își facă prezența la evenimente de familie alături de soția lui, Geta.

Unul dintre mesajele romantice pe care acesta le publică sunt: "O sa te iubesc o viața, nu câteva minute, zile, luni sau ani, o viata, pentru ca meriți, mi-ai dovedit și am simțit asta sau "Te iubesc frumoasa mea". Nici Geta Sterp se lasă mai prejos cu declarațiile de dragoste pe rețelele de socializare: “Dragostea trebuie să fie sinceră. Urăște ce este rău, ține-te strâns de ce este bine."


Mai mult decât atât, vacanțele cei doi îndrăgostiți și le petrec împreună, afișându-și iubirea în orice moment. Familia Getei este foarte încântată de tânărul Sebastian Crăciunescu, primindu-l cu multă căldură în familia lor. Cei doi sunt împreună de peste 4 ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp.

Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii.

Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni.

Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi", a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: ,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Citeste si: „Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ocupația Getuței Sterp

Cum nu este un secret ocupația Getuței Sterp, aceasta se ocupă de magazinul de produse lactate a familiei sale din Hațeg. Magazinul conține produse lactate, brânză, caș, și multe alte bunătăți direct de la stâna pe care familia ei o deține. Clienții sunt foarte mulțumiți de serviciile oferite, având cuvinte de laudă atât pentru produse, cât și pentru mama Geta care este o persoană cu foarte mult bun simț și educată.

"Un om cald și minunat. Vreau să vă zic că dacă veți cunoaște familia Sterp sau pe unul dintre membrii săi, veți fi mereu primiți cu brațele deschise pentru că sunt niște oameni minunați și primitori.", este declarația unei localnice, despre sora fraților Sterp.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies