,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa
,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Iancu Sterp a venit cu noi detalii despre actuala lui iubită, Denisa. Fratele mai mic al lui Culiță a povestit despre cum se înțelege, de fapt, partenera sa, cu mama Geta. Care este adevărul despre relația dintre cele două!

Iancu Sterp și Denisa formează un cuplu de câteva luni, iar fratele mai mic al lui Culiță este foarte fericit și îndrăgostit până peste cap. Iată cum se înțelege femeia pe care o iubește cu mama Geta!

Citeste si: Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Cum a primit-o mama Geta pe iubita lui, Denisa

Iancu Sterp a prezentat-o pe iubita sa, Denisa, întregii familii, iar relația dintre ea și mama Geta este una foarte bună, dar și cu surorile sale, cea mică urmând să se căsătorească în weekend-ul ce urmează.

Cu această ocazie, fratele lui Culiță Sterp a mărturisit că Denisa se înțelege foarte bine și cu mama lui, dar și cu sora lui, Geta, iar el nu se gândea vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege atât de bine cu mama lui.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama”, a spus Iancu Sterp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iancu Sterp a mai declarat că mama Geta este mai dificilă, dar el a simțit-o pe iubita lui că este ceea ce trebuie, deoarece este o fată cuminte, frumoasă și dacă el este fericit, atunci nu are de ce să nu fie și ea.

„Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea.

Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mărturisit Iancu Sterp pentru wowbiz.ro.

Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa
Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

Iancu Sterp  este îndrăgostit până peste cap de iubita sa

Iancu Sterp este în culmea fericirii, din momentul în care Denisa și-a făcut apariția în viața lui. Fratele lui Culiță este îndrăgostit până peste cap de blondina, care îi este alături de câteva luni.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tânăra îl însoțește la toate evenimentele la care participă, inclusiv la gara RXF, care a avut loc recent. Cei doi îndrăgostiți le-au promis fanilor că vor face un vlog în care vor povesti cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor amoroasă.

Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa
Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sunt fericit că am făcut o faptă buna”. Culiță Sterp, gest impresionant pentru o bătrână

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies