Atmosfera astrala Aprilie 2018: Caruselul incepe sa-si mareasca viteza

Atmosfera astrala Aprilie 2018: Caruselul incepe sa-si mareasca viteza
Atmosfera astrala Aprilie 2018: Caruselul incepe sa-si mareasca viteza

Foarte interesantă este atmosfera astrală a lunii Aprilie! Încep să se vadă efectele mişcărilor planetare anterioare, astfel că dinamismul va fi la cote înalte, iar acţiunile noastre se vor desfăşura cu o viteză din ce în ce mai mare.

Toate Elementele sunt activate de planetele aflate în Semnele zodiacale, însă se remarcă Pământul şi Focul, iar Aerul şi Apa ceva mai puţin.

Planeta Mercur îşi continuă mişcarea aparent retrogradă prin Semnul Berbec până pe 15 ale lunii, astfel că vor continua distorsiunile atât în gândire, cât şi în comunicare. De evitat, pe cât posibil discuţiile importante, luarea deciziilor cu implicaţii pe termen lung, semnarea documentelor oficiale.

Combativitatea se menţine foarte activă pe tot parcursul lunii, dar orientată negativ mai ales până pe 15 Aprilie. Apoi vom fi ceva mai atenţi la acţiunile şi vorbele noastre, având şanse de a ne controla şi de a ne focaliza pe situaţii constructive.

Aspectul de Lună nouă se formează pe 16 Aprilie în Semnul Berbecului, fiind un moment în care segmentul bani obţinuţi din munca proprie, salarizarea, legislaţia şi condiţiile de la locul de muncă vor fi teme reprezentative.

Însă există enigme greu de desluşit, astfel că nu e ceea ce pare. Este nevoie de prudenţă, discreţie, răbdare. Atmosfera perioadei 14 – 16 Aprilie este tensionată, punctată cu note ciudate, iar sprijin vom găsi numai în noi înşine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies