Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile

Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile
Atmosfera astrala noiembrie 2017: Un cocteil de neuitat care rascoleste toate zodiile

O lună foarte dinamică, orientată spre acţiune de anvergură. Poate fi vorba despre acţiuni un pic hazardate, acompaniate şi de o mare dorinţă de aventură. Dacă în prima parte a lunii – cât Soarele se va afla în Semnul Scorpionului – vom fi mai introvertiţi, mai discreţi, tentaţi de a acţiona mai ales la nivel mental sau în secret, în a doua parte vom simţi nevoia de surle şi trâmbiţe pentru a ne anunţa fiecare decizie sau mişcare.

Amestecul de stări, trăiri, senzaţii şi emoţii va fi dificil de controlat, însă nu imposibil. Energiile astrale ne predispun la schimbări de personalitate, la schimbarea mentalităţii vizavi de tot şi toate.

Focul şi Apa sunt foarte accentuate, deci ne vom confrunta din nou cu tot ce ţine de ele: regimurile lor distorsionate în Natură, dar şi în corpurile noastre. Avem suficientă experienţă cu aceste fluctuaţii, astfel încât acum, pe parcursul acestei luni, ar trebuie să ne descurcăm foarte bine.

Aerul şi Pământul îşi vor face simţite prezenţele, dar destul de discret.

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc în jurul banilor. Mai ales secţiunea care vizează banii şi bunurile comune cu alţii, moştenirile, partajele, câştigurile obţinute din colaborări se vor îmbunătăţi într-un anume fel. Pe de altă parte fii atent la variantele noi de obţinere a unor venituri sau unor bunuri. Încet, sigur şi discret se conturează alte surse materiale, utilizabile pe termen lung.

După 10 ale lunii, gândirea şi comunicarea se vor limpezi mult. Filozofia de viaţă abordată până acum necesită modificări şi, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii şi vieţii în general va fi cu totul alta. Planuri de călătorii îndepărate, de studii, discuţii cu oameni erudiţi, participare la seminarii, conferinţe pe teme spirituale. Relaţiile cu şefii se tensionează. De acum încolo acordă atenţie sporită imaginii tale pubice şi locului pe care îl ocupi în cadrul unui colectiv de muncă.

Citeste pentru fiecare zodie in parte pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horoscopul dragostei al saptamanii 30 octombrie – 5 noiembrie. Final de relatie pentru mai multe zodii, regrete si noi inceputuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies